Nőgyógyásznál, közvetlenül a vizsgálat előtt le kell venni a papucsot/cipőt, vagy közben rajtam lehet?
Figyelt kérdés
Hogy szokás?2011. jún. 17. 09:06
2/9 anonim válasza:
Én mindig! Oké, hogy letakarítják, de az a kengyel mégis csak egy steril, tiszta dolog. Szerintem nem illik cipős lábat rátenni!
3/9 anonim válasza:
ahova járok,nem kengyel van
hanem olyan lábtartó,ami a combomnál megtámaszt
igy mindig rajtam marad a cipő
4/9 A kérdező kommentje:
Hát,én nem tudom hogy kengyel lesz-e vagy nem...
2011. jún. 17. 09:12
5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem kevésbé kellemetlen az,hogy ha zokniban mászkálok,és nem lenne muszáj levenni a cipőt, mint hogy illene levenni,én meg nem teszem!
Köszi a válaszokat!:)
2011. jún. 17. 09:13
6/9 anonim válasza:
Ha már egyszer úgyis le kell venni,mikor leveszem a nadrágom meg a bugyim akkor minek vegyem vissza utána? Én soha nem szoktam.
7/9 anonim válasza:
Menj papucsban és csak közvetlen a vizsgálatnál vedd le.
8/9 A kérdező kommentje:
Majd ilyen szoknyás egyberészes ruhába megyek,így egyszerűbb és kevésbé kényelmetlen!^^
2011. jún. 17. 09:41
9/9 anonim válasza:
Én cipő nélkül szoktam.
Ha ez az első nőgyógyászati vizsgálatod nem hiszem hogy a papucs lesz a legfontosabb kérdésed!
De azért sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!