Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor fog megjönni a menstruác...

Mikor fog megjönni a menstruációm? 11 éves vagyok! Türelmetlen! XD

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 15:00
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

változó... nekem 11 évesen jött meg tesi órán... elhiheted milyen jó volt!! :S

Am én is alig vártam meg minden... Mostmeg azon parázni;átáztam, elcsúszott?? Most bárcsak azt kívánhatnám hogy de jó lett volna ha ez csak 13 éves komromban történt volna meg. addig is. meghát a tesiórán is vigyázni kell+ a táncon is!

12/l

2010. dec. 11. 14:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el ha már meglesz úgy 3-4éve akkor azt fogod kiivánni bárcsak még várt volna egy kicsit..
2010. dec. 11. 17:45
 13/18 anonim ***** válasza:
ne mondjatok már ilyeneket, nem is olyan rossz. Ha nem lenne, na az lenne gáz. Amúgy nekem 12 évesen jött meg, de változó. Ne várd annyira, mert lehet, hogy csak, mondjuk 4 év múlva jön meg neked...
2010. dec. 30. 21:39
 14/18 anonim ***** válasza:

fölösleges idegeskedned. 12-16 éves korod között normális ha megjön. egyébként megmondjam mi volt?

én is régen idegeskedtem, és 2 éve karácsonykor megjött üvöltöttem a fájdalomtól. szóval ne akard hogy megjöjjön. először még nagyon fáj bár lehet én voltam nyafka, mostanára elmúlott. és az se kellemes mikor naponta kell ágyneműhuzatot meg lepedőt cserélni mert mindent összevérezel.

úgyhogy ne legyél türelmetlen. élvezd ki amíg nincs meg.

2011. jan. 2. 15:55
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is örülj, hogy még nincs, én 13 voltam, pont a szülinapomon jött meg :D És épp nem voltam otthon, nem volt vmi kellemes... Én úgy voltam vele, hogy gyerek akarok még lenni.

Azon kívül, hogy félrecsúszik a betét, a legjobb még, ha családi nyaralás alatt jön meg, amikor vígan lubickolhatnál a strandon a vízben, de helyette ülhetsz a parton és nézheted a többieket, amíg belőled meg folyik ez a sz*r. És közben találj ki valamit a jóval fiatalabb öcsédnek, hogy miért nem mész a vízbe... :D

2011. jan. 5. 12:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom de mostanában elég sok lánytól lehet ghallani hogy jaj d eszar megvan.én örültemneki mikor először megjött és már nagyon vártam és én még mindig örülök neki. hogy meg vann pedig amikor először megjött anno 11 évesen azaz már 2 éve akkor is örültem és még most is:D
2011. jan. 14. 14:39
 17/18 anonim válasza:
itt előttem mondták páran hogy tesi órán meg táncon práznak...annyi hogy tesiből felmentést íratsz be és kész! egyébként nekem 13 évesen jött meg,nagyon váratlan volt,bár tudtam hogy közeleg az első,de még is meglepődtem mert gyakorlatilag nem éreztem semmit,nem fájt a hasam,nem éreztem különösebb változásokat magamon!
2012. febr. 14. 16:18
 18/18 anonim válasza:
Nos? 9 év? :))
2019. aug. 12. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!