Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor fog megjönni a menstruác...

Mikor fog megjönni a menstruációm? 11 éves vagyok! Türelmetlen! XD

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 15:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
ez egyénileg változó...én majdnem 15 voltam mikor először megjött, szóval lehet, hogy neked is kell még sokat várnod, és ne légy olyan türelmetlen, nem olyan jó érzés
2010. dec. 10. 15:06
 2/18 A kérdező kommentje:
jóóó!!!! :@
2010. dec. 10. 15:14
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer. Carpe diem.
2010. dec. 10. 15:44
 4/18 anonim ***** válasza:
A puncid és a hónaljad már szőrösödik? Van már fehérfolyásod? Ha igen, mióta?
2010. dec. 10. 16:17
 5/18 tetris ***** válasza:
100%

Nekem 14 éves koromban jött meg, sztem ne akard előbb! Majd, ha már "nagylány" leszel, rájössz, hogy nem sok jó van a mensiben! Talán csak a tudat, hogy "na, nagylány vagyok már".

Betétet venni, átázik, elfogyott, görcsöl, bezárt a patika, elcsúszik a helyéről, kényelmetlen, sok, miért sok, kevés, miért kevés, nem jött meg, de megjött, miért nem jött meg, miért ilyen, miért olyan........ egy csomó probléma van vele.

De hát ez az élet!

2010. dec. 10. 18:19
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted az olyan rohadt jó, ha egy lány menstruál? Elárulom: Nem az. Októberben jött meg először (nem volt fehér folyásom és a hónaljam se szőrös még mindig szerencsére), nem is érzem, de attól még jó szar. Tesin, táncon, ju-jitsun és lovagláson folyton az jár a fejemben, hogy vagyon félrecsúszott-e és remélem hogy nem ázok át. Komolyan kérdezem: Szerinted miért jó az, ha egy lány menstruál? Ebben a korban ráadásul mégcsak kín, haszna nincs...

11/L

2010. dec. 10. 21:59
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok és a kérdésre pont nem válaszoltam. x)

Szóval egyénenként változó. Főleg attól függ (általában), hogy az anyukádnak, vagy (nagy)mamádnak mikor jött meg először. Az én anyukám pl. 17 évesen kezdett el menstruálni, mamámat nem tudom, de jó szar hogy én ilyen korán kezdtem.

2010. dec. 10. 22:02
 8/18 anonim ***** válasza:
72%

Nekem 12 éves korom legelején. Örültem neki, most sincs semmi bajom vele. Egyébként már szőrős voltam mindenhol, nőtt a mellem, 162 cm voltam, fehérfolyásom 2 évig volt előtte. Tehát viszonylag fejlett voltam :)

Ja és utálom, hogy mindenki csak rosszakat mond róla. Miket nevelnek a lányokba! Ha így tanítják, hogy rossz, akkor az marad meg a gyerekeknek is.

Mondok valamit: Cseppet sem rossz! Valaki örülne neki, ha mindig rendszeresen menstruálna és nem nyafog...

2010. dec. 11. 11:33
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség ez a belenevelősdi. Anyukám nem belémnevelte, egyszerűen tapasztalatból írom, hogy amíg nem azért menstruálok, hogy gyerekem legyen (szép is lenne 11 évesen anyának lenni..), addig csak kín az egész. Ezt nehéz megérteni?

Utolsó előtti voltam.

2010. dec. 11. 11:54
 10/18 anonim válasza:
100%
6. osztályos voltam, mikor megjött és pocsék érzés volt. Azóta sem tudtam megszeretni. Persze, mi nők ennek köszönhetjük, hogy anyák lehetünk. De a szürke hétköznapokból pozitívumot nem tudok mondani. Utálom, mikor azt érzem, hogy na már megint folyik..Pedig már 8. éve van.
2010. dec. 11. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!