Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezt nem értem. Az egyik...

Ezt nem értem. Az egyik barátnőm olyan furcsán menstruál. Lehet, hogy hazudik?

Figyelt kérdés

Nem tudom, de azt mondta, hogy tegnap jött meg neki először. És, hogy most csak tisztasági betét van rajta. Tesizett és kiment wc-re, majd mikor átöltöztünk azt mondta, hogy megint megjött neki. ( amit nem értek mert ha tegnap jött meg, akkor miért megint )És, hogy kivette a betétet. És semmi vér nem volt. Teljesen tiszta volt a bugyija. ( mármint ezt mi láttuk, nem ő mondta. ő azt mondta, hogy megjött neki )Erre megkérdeztük, hogy miért nem rakott be betétet, erre ő azt mondta, hogy már úgy is megy haza. Most mi van? lehet, hogy meg sem jött neki? Vagy mi? Meg egyébként is, mondtuk, neki, hogy a suliorvos megkérdezi, hogy mikor jött meg neki ( Mert amikor szűrővizsgálaton voltunk, ő hiányzott. És most kellett elmenni nekünk vele )És pont akkor jön meg. Ez furi. Persze nem szóltam, mert őszintén szólva nem nagyon érdekel. Lehet, hogy összekeveri valamivel? Vagy csak szégyelte, hogy ő az utolsó az osztályban? Pedig nem csinálunk nagy ügyet ebből :(

Esetleg lehet az, hogy neki ilyen? ( csak mert örülnék neki, ha már ő is nagylány lenne, mert láttam rajta, hogy másnak érzi magát )

Bocsi, ha zavaros!

12/L

2010. dec. 9. 14:27
 1/10 anonim ***** válasza:

ha életében először jött meg neki akkor az még nem szabályos, és nem rendszeres. megjön, elmúlik, vagycsak 3 cseppet vérzik, vagy éppen 10 napig dől belőle a vér. még csak most próbálgatja magát a szervezet, az első menstruációk sohasem normálisak.

a bugyija pedig jóhogy tiszta volt, ha betétet tett be. van akinek elég a tisztasági is, ha nem vérzik sokat. nemvalószínű h kamuzott, eccerűen ez így működik, vagy az ellentétjeként h megjön aztán elsem áll napokig.

2010. dec. 9. 14:29
 2/10 A kérdező kommentje:
De ez nem baj? Normális?
2010. dec. 9. 14:31
 3/10 anonim ***** válasza:
teljesen normális. az első menstruáció szinte sohasem "normális". pár hónap múlva beáll neki is és majd más lesz
2010. dec. 9. 14:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Vagy nem is menstruáció volt. Bár az első még tényleg össze-vissza jön meg és több hónap is eltelhet a következőig.
2010. dec. 9. 14:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jött meg neki. Azért mond ilyeneket, mert fogalma sincs, hogy működik a menzesz. Azt hiszi, hogy ha már "úgyis megy haza", akkor nem kell betétet használni. Ezt mindenki addig hiszi, míg meg nem jön neki. A dokinak meg hazudott.

Egyébként normális, ha 12 évesen nem jön meg még neki, nincs lekésve semmiről.

2010. dec. 9. 16:11
 6/10 anonim ***** válasza:

"Vagy csak szégyelte, hogy ő az utolsó az osztályban? Pedig nem csinálunk nagy ügyet ebből :(

Ha nem csinálnál belőle nagy ügyet, és nem tartanád cikinek, akkor nem írnál ki kérdést.

Jó, hogy hazudik szerencsétlen, ha ilyen barátnője van...

2010. dec. 9. 19:08
 7/10 A kérdező kommentje:

azért írtam ki a kérdést, mert érdekel, hogy létezik-e ilyen, nincs-e baja. Nagyon szeretem őt, nem vagyok szemét...

És köszi a többi választ. Hát nem tudom, hogy igazat-e mond, de ő biztosan tudja és hát az ő dolga. :)

2010. dec. 10. 13:25
 8/10 A kérdező kommentje:

ja, és elsőnek:

"a bugyija pedig jóhogy tiszta volt, ha betétet tett be"

Úgy értettem, hogy kivette a betétet, hogy tesi előtt. És végigtornázott egy órát.( betét nélkül )

2010. dec. 10. 13:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Az nem lehet h azért nem használt betétet mert tampont használt?
2010. dec. 11. 21:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem.
2010. dec. 12. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!