Aki menstruál az miért lesz begolyózva? Észre vettem hogy barátnőm ilyenkor, ordíbál, sír, és nagyon dühbe jön ha meg nincsen meg neki akkor rá sem lehet ismerni! Ti is ilyenek vagytok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 15:06
1/9 anonim válasza:
A hormonok miatt. És azért, mert csomó embernek fáj. Van aki alig tud az ágyból felkelni. Sőt olyan ismerősöm is van, aki minden menzesznél hány...
2/9 anonim válasza:
Én nem, én csak görcsölök,de elég az.
Egyébként a hormonok miatt van.
3/9 anonim válasza:
Nemtudom, de nálam semmi változás nincs ha megvan.. mégcsak nem is fáj.
5/9 anonim válasza:
Én nem szoktam dilizni. Előtte felfújódok, mint a labda, és mindent megennék, de más jel nincs, ettől még a környezetem el tud viselni. Legfeljebb nekik akkor kevesebb kaja jut! :)
6/9 anonim válasza:
Én előtte és közben utálatos vagyok. Azt veszem észre magamon, hogy mindenkit sértegetek- akár ok nélkül is, minden kis hülyeségen felkapom a vizet. Nem tudok mit tenni ezzel... ha észreveszem magam, leállok, de aztán kezdődik újra az egész.
7/9 anonim válasza:
A menzesz természetes dolog, minden nőnek van, de sokan erre hivatkozva kifordulnak magukból. Vannak hormonok, van, aki rosszul van, ez is természetes, de akinél ez ilyen szintű problémát okoz, mint a kérdező barátnőjénél, az forduljon orvoshoz vele. Ha meg nem beteg, ne hisztizzen.
8/9 anonim válasza:
15:25, képzeld, voltam már több nődokinál is, azt mondták, nem tudnak mit csinálni ezzel, ha a görcsoldók nem hatnak. És nem én vagyok az egyetlen nő, akinek ezt mondta a dokija.
9/9 anonim válasza:
Előtte ideges szoktam lenni, ha pedig megjön, akkor sokszor erősen görcsölök, fájok, és hányingerem van, nem esnek jól a hideg dolgok. De ha jól el tudom lazítani magam, akkor nem érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!