Mi lehet a baj a tampon felhelyezésemmel?
Szóval a helyzet a következő: 2-3éve használok tampont, először a normállal kezdtem, minden rendben volt, kb egy éve tértem át a superre, mert úgy gondoltam az volt a baj, hogy kicsi a tampon... Mert mindig kifolyt mellette... illetve nem mindig csak az első napokon... és kb fél éve van ez, hogy már a super mellett is kifolyik, az első napokban... (akkor vagy nagyon sok van, vagy rosszul teszem fel a tampont az elejétől fogva?!)
Én sosem dugtam fel addig, ameddig az ujjam felfér, hanem épp a "bejáratig", de akkor úgy nézett ki, hogy "fedte a bejáratot".
Az első kettő nap borzasztó, a többit valahogy elviselem... :S
Mit tegyek, h jól tudjam érezni magam? Légyszi segítsetek, h mit csinálok rosszul, mert ez már így nagyon nem buli :( Más ilyenkor is jól érzi magát, nekem meg olyan rossz...
Elnézést, ha furcsán fogalmaztam, de remélem érthető...
Köszönöm előre is!!! ( Ja és betétet nem szeretnék használni, mert úgy érzem, mintha látszódna...:S)
Teljesen nyomjam fel, ameddig "meg nem akad"? Vagy ameddig tudom?
Köszönöm a választ!!! :)
Remélem így már tényleg jó lesz!
Még van kb 1hét, amíg megjön, szval tapasztalatot csak akkor tudok írni...:D
Szia!
Rendben! Köszönöm szépen!!!! :)
Egyébként engem akkor sem nyomott... de mostmár így csinálom és remélem nem lesz problémám! :) köszönöm mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!