Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » én már 2 éve nem esek teherbe...

én már 2 éve nem esek teherbe mit javasoltok mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 14:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Egyértelmű! Orvosi segítséget kell kérni
2010. dec. 7. 14:48
 2/15 A kérdező kommentje:
debrecenbe járok már 2honapja a nagyerdö klinika medöségi centrumába a férjemnek most kell menni december 20.án sperma vizsgálatra köszönöm a javaslatodat
2010. dec. 7. 15:17
 3/15 anonim ***** válasza:

Én is csak az orvosi segítséget tudom ajánlani.Mi is most megyünk keresztül ezeken :(

Nekünk tegnap megvolt a spermavizsgálat,és mivel az nem túl jó így vettek a férjemtől vért is hormonvizsgálatra.

2010. dec. 7. 15:58
 4/15 Kondor Judit ***** válasza:
A barátnőmék 4 évig próbálkoztak,volt neki hormon injekció,átfúvatás,sperma ellenőrzés és még így se esett teherbe.Úgy volt vele,hogy akkor lemond a babáról mert a beültetéshez/gyógyszerek kiváltása/ nincs sok pénzük.És mit ad isten tavaly ilyenkor terhes lett,már 3 hónapos a kislánya.Tehát ne görcsölj annyira.Ja és a barátnőm 33 múlt.Sok sikert.
2010. dec. 8. 07:47
 5/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a javaslataitokat
2010. dec. 8. 08:08
 6/15 A kérdező kommentje:
mi már 1szer voltunk sperma vizsgálaton de a férjemnek kevés a spermája
2010. dec. 8. 14:25
 7/15 Kondor Judit ***** válasza:
Megint:Van egy ismerősöm nekik azt mondták,hogy a férjének nem életképes a spermája,ők is lemondtak a babáról és azóta lett két fia.Mint már mondtam NE görcsölj annyira a babáért.
2010. dec. 9. 06:47
 8/15 A kérdező kommentje:
szerintetek 10milio spermával menyi az esélye a terheségnek azal lehet beültetni?
2010. dec. 9. 09:05
 9/15 anonim ***** válasza:

SZia. Most fejeztük be a kivizsgálást a BMC meddőségiben.

A férjemnek az első vizsgálatnál volt 8 millió/ml. Ez csak lombik. A másodiknál viszont 15M/ml. Ez már elég az inszemhez. Nem 1 vizsgálat alapján fognak dönteni. De úgyis nálad is megnéznek mindent. Mi olyan szerencsések voltunk, hogy HSG után babás lettem. A férjednek ajánlom a vitaminokat sos. Mindjárt elküldöm egy régebbi kérdésem, ott sok hasznos infót találsz ami segít.

2010. dec. 9. 12:07
 10/15 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

sokat beszélgettünk :) de az első 3-4 oldal a hasznos.

Konzultáción a doki azt mondta augusztus óta levitték a határ értéket az inszemhez 15M kell, de a 10M az elég bőven lombikhoz. Ha elindultatok ezen az úton már jó kezekben vagytok :-) Sok sikert.

2010. dec. 9. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!