Ez felfázás lehet? Mit javasoltok, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap késő délután kezdődött. Állandó vizelési ingerem van és ha pisilek, akkor a végén fáj, olyan, mintha nagyon erős ingerem lenne és hosszú másodpercekig tart. Abban nem vagyok biztos, hogy a pisim is véres, mert épp pecsételek a fog. gátló miatt, de amikor megtöröltem magam, élénkpiros volt a papír, és a WC-ben is a vizelet, viszont a betét tiszta. A vizeletem pedig ma reggelre iszonyatosan bűzös volt! És emellett 3 óránként szoptatok, szóval fogalmam sincs, hogyan oldjam meg, hogy eljussak orvoshoz, pedig már mozgósítottam a háziorvost, a nődokit meg este hívom ügyletben. De tényleg nagyon fáj és enyhén a derekam is és hőemelkedésem van. Mivel még sosem voltam felfázva, ezért gondolom, hogy ez lehet. Akármilyen antibiotikumot sem kaphatok, nem? A másik meg az, hogy bezavar a pecsételés, tehát ha ki akarják deríteni, hogy tényleg véres a vizeletem, akkor azt csak egyszeri katéterezéssel tudnák megtenni, plusz akkor a baci is kiderülne, ami okozza a zűrt.2010. dec. 11. 11:10
1/2 anonim válasza:
Ezt ugy tudnad megoldani, hogy odakeszitesz 1 tiszta uveget, s amikor pisilsz, akkor abba fogsz belepisilni, talan meglatod szabad szemmel is, ha netan az veres.
Biztos, hogy valamilyen gyulladasrol van szo, mivel az eros fajdalom mar ennek a jele es a hoemelkedes is, es a derek fajas is, mivel atsugarzik ez a fajdalom.
Az uveg meg arra az esetre is jo, mivel ha netan hirtelen kell menni orvoshoz, akkor mar a "friss vizelet" megvan.
Tehat az uvegbe pisilsz, s aztan kimosod azt, de erdemes ugy keszulni, hogy amikor orvoshoz eljutsz, akkor vinni tudod magaddal azt!
2/2 anonim válasza:
Igen ez Cystitis acuta, vagyis felfáztál.
Írass fel Monuralt! vagy Augmentint! Esetleg nézess előtte vizelet üledéket,de a tünetek egyértelmüek.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!