Szűz vagyok és tampont használok. Ha nőgyógyászhoz fordulok hüvelyen vagy végbelen keresztül vizsgál majd meg?
Figyelt kérdés
Hirtelen gondjaim lettek a menstruációmmal (erős görcsök, hányás, rendszertelenül jön meg),eddig nem volt ilyen problémám. 20 éves vagyok, szűz, és azt hiszem, hogy ideje lenne nőgyógyászhoz fordulnom. És félek mert ez az első alkalom, hogy nőgyógyászhoz mennék... Hogyan vizsgál majd meg? Mennyire kellemetlen a vizsgálat? Úgy hallottam végbélen keresztül kellemetlenebb... Mire számíthatok? Nagyon félek. Nem tudom képes leszek-e elmenni...2009. jan. 18. 19:16
1/2 anonim válasza:
Én már voltam jónéhányszor nőgyógyásznál, anno szűzen is, de soha nem nyúlt a végbelembe. Egy egészen vékonyka (a tamponnál sokkal vékonyabb) kis műszert szokott bevezetni a hüvelyembe, aztán egy képernyőn együtt nézzük, amit odabent lát. Nem érzek belőle semmit. Szűrővizsgálatokhoz is vékony fülpiszkálószerűvel veszik a mintát, na azt meg végképp nem is tudnák a fenekeden keresztül megoldani.
2/2 anonim válasza:
Én még csak szűzen voltam nőgyógyásznál. Megkérdezte, hogy használok-e tampont, mondtam, hogy igen. Megkérdezte, hogy beleegyezek-e a hüvelyi vizsgálatba. Mondtam, hogy igen. Így aztán hüvelyen keresztül vizsgált meg. Először megtapogatta a nemi szervemet kívülről, aztán mivel szűz vagyok, csak egy ujját bevezette a hüvelyembe, a másik kezével megnyomkodta a hasam. Utána egy szűz lányoknak való kacsát helyezett be, aztán vett kenetmintát. Én rettenetesen féltem a vizsgálattól, de elmondhatom, hogy felesleges volt. Az egész pár percig tartott, és amikor sikerült kellően ellazítanom magam, alig éreztem valamit, még kellemetlennek sem mondanám. Jobb előbb túl lenni rajta, aztán utána majd azt kérdezed, hogy ettől féltem én? Nem kell sokat belegondolni az egészbe. A dokinak nem te leszel az első, és valószínűleg nem is az utolsó páciense. Bátorság, és hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!