Milyen következményekkel járhat, ha van egy hüvelyfertőzésem, és sokáig nem kezelem (nem megyek el nőgyógyászhoz, nem használok rá "gyógyszert")?
Iszonyú kínos, de érzem, hogy valami régóta nincs rendben... Néha úgy érzem, hogy esetleg helyrejött, de aztán valahogy mindig visszatér. Bizonyos okok miatt húzódik ez már lassan 2 hónapja, hogy nem jutok el nőgyógyászhoz. Olyan kezelést meg nem akarok erre, amiben nem vagyok biztos, hogy az a bajom.. (Pl. Canesten Kombi, mivel nem biztos ugyebár, hogy gombás fertőzés) És tudom, ez arra vall, hogy mégsem \'érdekel\' eléggé a dolog, és tagadni sem akarom, már rég el kellett volna menni...
A tünetek a következők: néha viszketés, de olyankor használok rá krémet, pisilés közben kellemetlen érzés, és nem a normális "színtelen, szagtalan" (néha egy picit sárgás), a szaga pedig tuti nincs rendben, habár nem tudom ezzel ki hogy van.. nem teljesen szagtalannak kéne lennie a hüvelyfolyásnak? Olyan kínos erről beszélni (még írni is), de mégis, itt van ez, és nagyon aggaszt... Szóval milyen következményekkel járhat?
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!