Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen következményekkel...

Milyen következményekkel járhat, ha valaki nem menstruál 1 éve?

Figyelt kérdés
... ha előtte rendesen megvolt neki!
2010. máj. 19. 20:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Pl. meddővé válik.
2010. máj. 19. 20:39
 2/11 anonim ***** válasza:
voltál orvosnál a problémáddal? mennyi idős vagy?
2010. máj. 19. 20:40
 3/11 anonim ***** válasza:

klimax...

hormonpótlás?

2010. máj. 19. 20:43
 4/11 anonim ***** válasza:

Fiatal lánynál szóval általános iskolásnál előfordulhat,de a hormon pótlás javalásával vigyázni kell.Az egyik osztálytársamnak 12 évesen 3 hónaponként jött meg és őt hormon kezelésre küldték,hát a végén elhizott és férfiassan szőrős lett,amin már nem tud változtatni.Azért jobb ha orvossal is beszélsz róla,ő tudna tanácsot adni és lehetőségeidet elmondani.

A kimaradás étrend váltástól,hirtelen aktiv sportól,hirtelen fogyástól is lehet stb.Hasonló nem történt veled?

2010. máj. 19. 20:48
 5/11 anonim ***** válasza:
A korod nem mindegy?Valami változás történt az életedben,eddigi életstílusodban?
2010. máj. 19. 20:53
 6/11 A kérdező kommentje:

De ez történt...

Nem voltam orvosnál, 19/L

2010. máj. 19. 20:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Tényleg lehet hirtelen fogyástól pl.az anorexiásoknak állandó gondjuk ez.

De ha nagyon meghíztál és szőrösödsz,ahogy az egyik hozzászóló írta,akkor a tesztoszteron szinten túl magas és ezért nem jön meg.

Mindkét esetben orvoshoz kell menni,az utóbbi esetben pedig sürgősen vissza kell szorítani a szénhidrátot.

Van egy harmadik eshetőség is,ez pedig a ciszta.Az is okozhatja,hogy nincs menstruáció.Ezt ultrahanggal könnyen megállapítható.

Eszembe jutott még egy dolog.Szedtél valaha fogamzásgátlót?Annak abbahagyása után is elmaradhat a menstruáció.

Bármi is legyen az oka,muszáj utána járnod,mert így az életben nem lesz gyereked!

2010. máj. 19. 22:16
 8/11 A kérdező kommentje:

A sok fogyástól lehet akkor :(

A gyereken még nem gondolkoztam :D, nem is baj, hogy nincs meg, egy gonddal kevesebb :S

2010. máj. 19. 22:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Most még lehet,hogy hálát adsz neki,hogy nincs meg és így nehezebb teherbe esni.De pár év múlva az életedet adnád,hogy gyereked lehessen és akkor fogsz igazán kiborúlni,ha nem lesz meg vagy nem lesz rendszeres.Ez nem jön helyre egy hétvége alatt,ezzel lehet,hogy évekig fogsz tényleg küzdeni és most még csak 19 éves vagy,de a 20-as éveidben sokkal borulátóbb leszel,ha meddőnek titulálnak majd.

Egy percig ne gondolkozz tovább,nyomás a dokihoz!

2010. máj. 19. 22:35
 10/11 anonim ***** válasza:
nekem 3 hete nem jött meg,de jövö héten megyek dokihoz.hogy birtad ki ,hogy nem mentél el egy év alatt?nem félsz,hogy valami nincs rendben?mert én még igy is fosok.ok,én sem szeretek menstruálni,nyilván,de igy sem jó,mert nem természetes.ha elmentél dokihoz irj mi lett veled.
2010. máj. 20. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!