Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Alhasi görcseim vannak mit...

Alhasi görcseim vannak mit tegyek? Ha nőgyógyászhoz megyek akkor mire számítsak?

Figyelt kérdés
20 éves, szűz lány vagyok. Az elmúlt hónapban többször éreztem alhasi görcsöket, igaz ezek eléggé gyengék voltak, viszont két napja megjött a mensesem és nagyon erősen görcsöltem szinte egész nap és ezt erős hányás és remegés is kísérte. Egyszerűen a felállás is nehezemre esett. Vettem be B6 vitamint és görcsoldót. Ezektől a tünetek enyhültek. Igaz görcsölni most is görcsölök viszont ez már elviselhető. Korábban még nem fordult elő velem ennyire erős rosszullét a menstruáció idején. És újabban a ciklusom is rendszertelen. Hol megjön már 22 napra hol meg csak 32-re. Amúgy tampont használok, lehet ehhez is valami köze a rosszullétnek? Állhat emögött komolyabb probléma? Keressek egy nőgyógyászt? Félek, még szűz vagyok és nőgyógyásznál sem jártam eddig. Jól jönne néhány jó tanács..
2009. jan. 17. 19:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha később jön meg az nem baj, de ha korábban az igen, mert nem lesz ideje a petesejtnek megérni.

Keress fel egy nőgyógyászt.

Ne félj, nem fog olyan mélyre nyúlni, hogy megsebezze a hyment.

Nekem is hasonlóan fájdalmasak szoktak lenni (változó mikor milyen). Sporttal, masszírozással, unicummal szoktam enyhíteni.

2009. jan. 17. 23:18
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot
2009. jan. 18. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!