Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 18 éves vagyok, késett a...

18 éves vagyok, késett a mensesem, most jött meg pénteken viszont barnás és kevés. Csütörtökön megyek nőgyógyászhoz. Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Még nem voltam nőgyógyásznál soha,ez lesz az első.Kicsit fáj a hasam alja,mitől van?milyen vizsgálatokra számítsak?félek hogy találnak valamit,hogy tudnám ezt leküzdeni?
2009. ápr. 6. 20:55
 1/1 anonim válasza:
a késésnek lehet sok oka.idegesség,stressz,étrend váltás is lehet,babás vagy.. hmm hát fertőzésnél inkább a folyás szokott más lenni.hasfájás attól is lehet,hogy most fog rendesen megjönni vagy felfáztál.de ne félj a dokitól, először én is ideges voltam,de megértő volt velem,kedves és türelmes, a vizsgálat se fájt.mindent pontosan elmagyarázott, minden kérdésemre válaszolt. ne aggódj nem kell rögtön a legrosszabbtól tartani! 18/L
2009. ápr. 6. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!