Tapasztalatokat várnék, hogy megy ez ilyenkor? (fogamzásgátló+antibiotikum)
Fogamzásgátlót szedek és tegnaptól antibiotikumot is. Tudom, hogy csökkenti a hatását, de ez hogy működik?
Csak addig kell kiegészítő védekezés míg szedem az antibiotikumot vagy utána mát egészen a szünetig?
A vérzésbe is bezavarhat?
Nőgyógyászomat nem tudom elérni.
Előre is köszönöm aki válaszol.
Ezt talán a másik kérdésnél vitassuk meg. Ott már reagáltam.
számomra még mindig elég hihetetlen, hogy toxikológus vagy.
Az antibiotikum hatóanyagát meg én is ki tudom másolni netről...
szia! Ugyan így vagyok, mint te, kérdező, azzal a különbséggel, hogy én nem szedtem be az antibiotikumot.
nekem Azibiotot írt a doki, és Lindynette30-at szedek. Azt mondta a háziorvosom, hogy ez nem zavar be, de az Augmentin igen, és 10 nap, mire kiürül. Direkt rákérdeztem, mert általában Augmentint ír, és akkor még nem láttam a receptet.
(azért nem szedtem be, mert a múltkor is rosszul voltam tőle)
Köszönöm a válaszokat!
Én szedem rendesen, mert a minap kórházban kötöttem ki egy erős fertőzés miatt és szeretnék mielőbb kijönni belőle. Meg szerencsére nem is vagyok rosszul tőle.
A biztonság kedvéért várok a következő levélig, és addig kiegészítő védekezést használunk.
Még egyszer, köszi a válaszokat és külön köszönet azoknak akik válaszolni is tudtak, nem csak belerondítottak a kérdésembe, hogy unalmas hétköznapjaikat feldobják egy kis kötekedéssel...
"Az antibiotikum hatóanyagát meg én is ki tudom másolni netről..."
Drága jóember!
A hatóanyagokat tény és való, hogy netről bárki kitudja másolni! Ám szerintem jóval kevesebben vannak, akik tudják ténylegesen melyik alkotóelemek ütik egymást!
Gondolom a beszólásod írásakor már régen tudtad, hogy:
Az amoxicillin-trihidrát félszintetikus aminopenicillin származék
Ennek a kémai vegyületnek a kialakulhatnak mellékhatásaként hányinger, hányás, fáradtság!
Gondolom azt is tudod, hogy az amoxicillin-klavulánsav kísérleti anyag! :)
De innentől meghagyom neked, hogy kálium-klavulánsav egyéb hatásait ismertesd! :)
Csak mert úgy kétsége vonsz dolgokat...
Nem azt mondtam, hogy én bármit is jobban tudnék.
Csak úgy villogsz itt, mint ha tényleg értenél hozzá, de ez elég hihetetlen, ha közben másik kérdésre baromságot írsz.
Felőlem elhiheti aki akarja, hogy te egy hozzáértő vagy, mindenesetre én nem fogom.
Egyébként amiket leírtál, fent vannak wikipédián. Hát bocsi, de ettől nem fogok hanyatt esni:DD
És azt elmondod nekem, hogy mi lenne akkor, ha mondjuk Tri-regolt vagy épp Sensonettet szedne?
"A Gestomix egy igen erős fogamzásgátló! "
És melyik gyenge? Ugyanaz, mint a Lindy 20, és érdekes módon arról minden orvos azt mondja, az egyik legalacsonyabb hormontartalmú.
Na jó! Az OFF-olás helyett szedj haloperidolt!
A neten mindent megtalálsz egyébként! Szóval ennyi erővel rúgd ki a fél országod, mondván egyik se szakértő, hanem másol pl. a Complex oldaláról!
Én nem ezt mondtam. Csak szerintem kicsit érdekes szakértőnek beállítani magad egy teljesen anonim oldalon. Hát bocs, hogy nem hiszek el mindent, amit itt gyk-n írnak.
Csak sajnos sokan meg mindent bevesznek...
De a kérdéseimre nem válaszoltál. Vajon miért?
"Ha választ írsz, tartsd be a következőket:
# Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!"
Már így is sok volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!