Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Számodra melyik a legideálisab...

Számodra melyik a legideálisabb tampon, illetve betét?

Figyelt kérdés
Én már másfél éve, hogy tampont használok, fél éve normál méretűt. A kedvencem a Naturella lett, mert annak kellemes illata van, és elnyomja a menstruációval járó kellemetlen szagokat. Ötödik éve menstruálok.
2010. dec. 3. 12:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

x éve menstruálok, elejétől fogva ob-t használok.

eccer használtam vmi kamilla illatú termékminta tampont, de vhogy nemlett a kedvencem.

az illatosított cuccoktól amúgyis óva intenek az orvosok. az illatosított betéttől is

2010. dec. 3. 23:57
 22/27 anonim válasza:
100%
Én Naturella betétet használok.
2010. dec. 5. 19:33
 23/27 anonim válasza:
100%

Én 14 éves vagyok, sajnos immáron 5. éve, hogy menstruálok.

Eddig betétet használtam, nagyon utáltam mindent. Volt minden féle..Always, Naturella, egyszerűbbek is. Egyék sem volt túl jó, de talán a Naturellára volt a legkevesebb panasz..

Most már OB minit használok. Szeretem. :)

2010. dec. 5. 20:30
 24/27 anonim válasza:
100%
OB Pro Comfort
2010. dec. 14. 18:22
 25/27 anonim ***** válasza:

Én betétet használok. a tampontól idegenkedem, sokan bálványozzák de az édesapám nőgyógyász és egyáltalán nem ajánlja. a betétből a Libresse-t használom, de át fogok váltani valami másra, mert elég drága.(amúgy nagyon kényelmes és nem ázik át szóval nagyon jó!) Always termékmintát is használtam, de nekem elég műanyag volt, és kényelmetlen is.

13/L

2011. júl. 3. 18:05
 26/27 anonim ***** válasza:
7éve menstruálok és két éve használok tanpint,eleinte obt használtam de áttértem a naturella tamponra és azóta is azt használok 18\L
2014. máj. 6. 12:12
 27/27 anonim ***** válasza:
O.B. és a Naturella tampon nagyon jó! Ja és a Lidl sajátmárkás tampon is kiváló.
2023. dec. 22. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!