Számodra melyik a legideálisabb tampon, illetve betét?
Szia!
5 éve menstruálok,OB normál tampont használok.Betétet soha, csak az első év elején de nagyon nem szerettem.
üdv.:16/L
Nekem a DM-es Jessa a kedvencem. A méregdrága O.B. semmit nem ér. Annyi rojtos, bolyhos, rosszul legyártott selejt tampont még sose láttam, mint az O.B.-nál! Volt olyan, amit élből ki is dobtam, mert lelógott róla a fél szálfátyol, meg az aljuk is olyan szöszös, mint egy pamacs vatta. Még a legegyszerűbb, Coop-os, Tesco-s, Rossmann-os tamponoknak sincs semmi baja, de az OB, pfff....
Szóval ha tehetem, én a Jessát veszem.
26/N
én nem öt éve, hanem 5 hónapja menstruálok :D
Néha Ob. Comfort Mini-t szoktam használni. De egyébként betétet hordok: Always-ból minden félét.
12/L
Jó 10-12 éve OB-t használok! Én se nagyon vagyok megelégedve a minőségével mint az előttem válaszoló, de én nem nagyon merek más márkát kipróbálni. Ez csak az én hülyeségem :(
Lehet, hogy legközelebb rászánom magam és veszek valami olcsóbb kevésbbé márkásat. annyi rémtörténetet hallottam már a saját márkás tamponokról, hogy pl.: elszakadt a zsinór és doki lett a vége.
Én O.B Normal Silk Touch-ot használok, éjszakára meg mikor itthon vagyok nem mindig, általában akkor betétet szoktam, mikor milyet. Most Always van, de épp elfogyasztottam, ma van az utolsó napom mert fogamzásgátlót szedek és tegnap vettem be az első szemet az adagból.
Én sem merek mást kipróbálni, félek hogy átázok vele vagy ilyesmi. :( Én meg vagyok elégedve az O.B.-val, de lehet hogy én is rászánom magam valami másra, mert tényleg nem olcsó. :(
20/L
Én 9 éve menstruálok, Az elején betétet, majd 3-4 évig tampont, és most újra betétet használok :D A tampon mellett nekem kialakult méhszájseb, amit azóta is kezelnek, szóval nincs túl jó véleményem róla. Betétből általában Alwayst használok (éjszakait, vagy a négy cseppeset), mert még fogamzásgátló mellett is nagy mennyiségben vérzek. Meg amúgy is az egyetem miatt muszáj hullákban turkálni (orvosi), ami után még nagyon megmosott kézzel sem szívesen tennék magamnak fel tampont :D
19/L
Én is félek néha, hogy méhszájseb, vagy valami más kialakul ott belül, de a betétet meg már nem merem használni, mert rettegek, hogy átázik, vagy hasonló.
Utolsó - neked meg sok sikert az orvosihoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!