Számodra melyik a legideálisabb tampon, illetve betét?
"Utolsó - neked meg sok sikert az orvosihoz! :)"
Köszönöm szépen :)
O.B. super pro comfort silk tuch
Néha normál, vagy super plus. Én teljesen meg vagyok vele elégedve az o.b.vel, próbáltam más tampont is de nem voltak olyan jók, nekem fontos, hogy milyen a borítása.
Nagy ritkán a biztonság miatt a tampon mellé betétet is használok (erős a vérzésem fog. g. mellett is, régen rosszabb volt) abból mindegy a legolcsóbb metros is jó, csak ne műanyag borítása legyen, hanem pamutszerűség.
10 éve menstruálok, szinte az elejétől kezdve használok tampont, akkor normált használtam (kb. az első két-három évben) (minivel kezdtem), az első 3 napban betéttel kombinálva, ha elmegyek itthonról.
23N
O.B. mini, normal és super. Naturellát is próbáltam már, mert kaptam termékmintát, nem volt semmi gondom vele, de mégis O.B.-t veszek, de figyelni szoktam mikor akciós, mert amúgy baromi drága. De kísérletezni nem merek nagyon ismeretlen márkákkal.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!