Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Számodra melyik a legideálisab...

Számodra melyik a legideálisabb tampon, illetve betét?

Figyelt kérdés
Én már másfél éve, hogy tampont használok, fél éve normál méretűt. A kedvencem a Naturella lett, mert annak kellemes illata van, és elnyomja a menstruációval járó kellemetlen szagokat. Ötödik éve menstruálok.
2010. dec. 3. 12:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
tampon: ob vagy naturella. betét: naturella,carefree.
2010. dec. 3. 13:59
 12/27 anonim ***** válasza:

"Utolsó - neked meg sok sikert az orvosihoz! :)"

Köszönöm szépen :)

2010. dec. 3. 14:02
 13/27 anonim ***** válasza:
Akkora csodálattal vagyok azok felé, akik csak tampont használnak. Én nem merek, annyira félek, hogy a nagy nyugiban egyszercsak átázok. Úgyhogy OB tampon + Always betét :(
2010. dec. 3. 14:05
 14/27 anonim ***** válasza:

O.B. super pro comfort silk tuch

[link]

Néha normál, vagy super plus. Én teljesen meg vagyok vele elégedve az o.b.vel, próbáltam más tampont is de nem voltak olyan jók, nekem fontos, hogy milyen a borítása.

Nagy ritkán a biztonság miatt a tampon mellé betétet is használok (erős a vérzésem fog. g. mellett is, régen rosszabb volt) abból mindegy a legolcsóbb metros is jó, csak ne műanyag borítása legyen, hanem pamutszerűség.

10 éve menstruálok, szinte az elejétől kezdve használok tampont, akkor normált használtam (kb. az első két-három évben) (minivel kezdtem), az első 3 napban betéttel kombinálva, ha elmegyek itthonról.

23N

2010. dec. 3. 14:42
 15/27 anonim ***** válasza:
12 éve menstruálok, korábban OB-tampont használtam, de kb. 4-5 éve csakis Rossmannos tampont veszek. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Betétet egyáltalán nem használok (tisztasági betéten kívül).
2010. dec. 3. 15:03
 16/27 anonim ***** válasza:
Én 3 és fél évig betétet használtam, always-t, naturella-t, meg még sok másik félét is. Másfél éve tampont, Ob normált. Szabad megkérdeznem, hogy az említett Jessa és Naturella tampon mekkora kiszerelésben van, és mennyibe kerül? Felkeltettétek az érdeklődésem. :) 18L
2010. dec. 3. 16:23
 17/27 A kérdező kommentje:
Én a Naturella-t 16os kiszerelésben vettem most a sarki boltban 250ért/doboz, amúgy meg Pesten pár hónapja kb. 550ért vettem ugyanekkora kiszerelésben :)
2010. dec. 3. 16:51
 18/27 anonim ***** válasza:

O.B. mini, normal és super. Naturellát is próbáltam már, mert kaptam termékmintát, nem volt semmi gondom vele, de mégis O.B.-t veszek, de figyelni szoktam mikor akciós, mert amúgy baromi drága. De kísérletezni nem merek nagyon ismeretlen márkákkal.

22/L

2010. dec. 3. 17:31
 19/27 anonim ***** válasza:
A Metroba szoktak lenni az ötven valahány db-os O.B.-k akcióba, valamennyivel több mint ezer ft ért, én mindig ott veszem.
2010. dec. 3. 17:44
 20/27 anonim ***** válasza:
szia! 16 éve menzeszelek, és nekem az Always ultra super plus jött be. Mióta van sensytive, azóta az. Nagyon puha, nem is érzem. Sajnos muszáj a super plus, még emellett is átázok minden hónapban :((. A sensytive azért is jó, mert nekem 8 napig megvan, és nem dörzsöli el a bőrömet.
2010. dec. 3. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!