Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A HPV elleni oltásnak vannak...

A HPV elleni oltásnak vannak szövődményei?

Figyelt kérdés
Beszéltem a háziorvosommal, és azt mondta, nem kell előtte nőgyógyászati kivizsgálás, tényleg ennyire biztonságos lenne ez a védőoltás?
2010. dec. 2. 17:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nézd már meg mennyien haltak meg himlőben pl. Mekkora járványok voltak, mielőtt kitalálták a védőoltást.

De persze én vagyok hülye, és minden betegség megelőzhető...hát hogyne.

Mondd ezt egy újszülött leukémiás meg down szindrómás gyereknek....

Lehet én vagyok naiv, de elhiszem azt, amit az orvosi egyetemen tanítanak.

Mert mondjuk a tanárom mesélte, hogy gyermekkorából emlékszik arra, mikor a szomszéd néni sírva rohant ki az udvarra, hogy a gyereke lebénult...

Elég felelőtlen vagy, ha nem akarod a gyerekeidnek beadatni a kötelező védőoltásokat.

2010. dec. 2. 23:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerinted miért nem a Hippokratészi esküt mondják el ?
2010. dec. 2. 23:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Jó, hagyjuk. Tipikusan az az ember vagy, akivel sosem leszek egy állásponton. Nekem az a véleményem, hogy kellenek a kötelező védőoltások, neked meg az, hogy nem.

Még jó, hogy kötelezőek, különben a sok felelőtlen szülő nem adatná be, aztán arra eszmélnénk, hogy megint járvány van.

2010. dec. 2. 23:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért nem azt teszik le, mert nem tudnák teljesiteni ebben a hazug világban! És ezt tudják ott is!
2010. dec. 3. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!