Felfázás kezelésére milyen otthoni gyógymódot tudtok?
A forró kamillás fürdő sajnos nem jöhet szóba, mert csak zuhanytálca van a lakásban.
Teát iszok rengeteget, de ennek ellenére még eléggé fájdalmas :(
szia! az ülőfürdő a leghatékonyabb otthoni kezelésre.
egy marék kamilla, egy marék mezei zsúrló egy lt vízben megfőzve.leszűrve annyi melegvízzel kiegészíteni,amennyi
egy lavórba téve kényelmes ülést biztosít. kb 10 perc, amig ki nem hűl a főzet.
belsőleg az URIGIN cseppek vagy feketeáfonya kapszula
jöhet szóba megelőzésként.
súlyosabb esetben antimiotikum kezelés lehet szükséges.
üdv-gyógynövény dr.-
Én csak simán cickafarkfüvet szoktam az ülőfürdőbe, és mellé olyan teát is iszom. Ez legtöbbször "kihúzott" a bajból, de ha nem múlik el 1-2 napon belül és csak rosszabbnak érzed, inkább fordulj orvoshoz. Súlyos következményei is lehetnek a felfázásnak.
Egyébként visszatérve, én is a lavort ajánlanám, ha nincs kád.
Üdv
Sajnos egy ideig súlyos felfázó voltam, de tudtam, h mindig rendesen öltözöm! Szó szerint vért pisiltem és nem csa fájt a dolog!
Amiről kevesen beszélnek: (sokszor az orvosok se mondják kellemetlen mivolta miatt) A felfázás álltalában nem a hideg miatt történik! Legtöbb esetben a hüvely flórájána felborulása vagy az e-coli baktérium (ha a párod nem tartja be a higéniát szexközben, nem dugjuk és nem is kalandozunk ét helyre!) okozza! Mind a kettő megelőtzésében elsődleges a higénia! A felfázást kúrálni kell mert ha egyszer megesik vissza tér! Sokszor előfordul és akár meddőséget is okozhat! Megoldás volt nekem: napi wc takarítás, napi 5 urogin, 6 szem tőzegáfonya kapszula 1 pohár kamilla tea és este üldögélés mezei zsurlós és cickafark füves üllőfürdőbe! Ezeket 3 napig! 1 hétig napi két sumetrolim és a 3 nap leteltével napi 2 tőzeg áfonya kapszula! tejsavas hüvelyzuhany hetente azóta rendszeresen, az mástól is megvéd! Bocs a hosszúságért! Én 2 évig szenvedtem a vérpisiléssel, majd az orvosok által javallott dolgokat egybe gyurtam miután meguntam! 3 éve semmi bajom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!