Erről mi a véleményetek? Engem mélységesen felháborít!
Húgommal kapunk méhnyakrák elleni oltást. 3oltásról van szó, tehát kettőnknek 6.
Nemrég igényeltük meg, mert így akciósan "CSAK" tizenvalahány ezer ft, pontosan nem tudom.
Na most mi van azokkal, akik nem tudnak ennyit rá szánni? Az "dögöljön meg?" Azért gondolom ők is meg szeretnék magukat védeni! Az odáig oké, hogy a TB sem bír el mindent, na de azért mégis.. szerintem egy reálisabb árat is meg lehetett volna szabni.
Engem borzalmasan felháborít, és egy hete ezen kattog az agyam, ezért is írtam le, hogy mi a véleményetek:(:( Szívem szerint, ha tehetném be adatnám minden nőnek:(
22L
igen, persze elég szomorúak a belinkelt cikkek.
De én is azt mondom, hogy ha mérlegelünk egy kicsit, akkor tényleg elenyésző úgymond. ezek egy-egy esetek, amik nyilvánosságra lettek hozva, de ott van mellette az a rengeteg nő, akit megvéd, ha nem is teljesen, de több, mint a semmi!
Az én nőgyógyászom is javasolja, és a családban is van szülésznő, ő is beadatta a lányának, és nekünk is ezt tanácsolta!
SZia!
Nagyon sajnálom:( nem lehetett könnyű végig csinálni:(
de nem adattam be...
nem hiszek a 21. századi egészségügyben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!