Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Erről mi a véleményetek?...

Erről mi a véleményetek? Engem mélységesen felháborít!

Figyelt kérdés

Húgommal kapunk méhnyakrák elleni oltást. 3oltásról van szó, tehát kettőnknek 6.

Nemrég igényeltük meg, mert így akciósan "CSAK" tizenvalahány ezer ft, pontosan nem tudom.

Na most mi van azokkal, akik nem tudnak ennyit rá szánni? Az "dögöljön meg?" Azért gondolom ők is meg szeretnék magukat védeni! Az odáig oké, hogy a TB sem bír el mindent, na de azért mégis.. szerintem egy reálisabb árat is meg lehetett volna szabni.

Engem borzalmasan felháborít, és egy hete ezen kattog az agyam, ezért is írtam le, hogy mi a véleményetek:(:( Szívem szerint, ha tehetném be adatnám minden nőnek:(

22L

2010. nov. 27. 21:43
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

igen, persze elég szomorúak a belinkelt cikkek.

De én is azt mondom, hogy ha mérlegelünk egy kicsit, akkor tényleg elenyésző úgymond. ezek egy-egy esetek, amik nyilvánosságra lettek hozva, de ott van mellette az a rengeteg nő, akit megvéd, ha nem is teljesen, de több, mint a semmi!

Az én nőgyógyászom is javasolja, és a családban is van szülésznő, ő is beadatta a lányának, és nekünk is ezt tanácsolta!

2010. nov. 29. 08:00
 32/37 anonim válasza:
Én is fel vagyok háborodva ezen.. Nemrég kiderült, hogy condylomám van. Eddig azt sem tudtam, hogy ilyen betegség létezik! A média mindennel foglalkozik manapság, de egy ilyen elterjedt és veszélyes dologról mint a HPV alig hallani. Én ha tudtam volna, hogy a HPV ennyire széles körben jelen van, es létezik ellene védőoltás, akkor beoltattam volna magam. És persze, hogy drága az oltás... de a műtét, amelyen át kellett esnem, az sem volt sokkal olcsóbb, és ráadásul testileg-lelkileg megviselt.. :(
2010. nov. 29. 20:27
 33/37 A kérdező kommentje:

SZia!

Nagyon sajnálom:( nem lehetett könnyű végig csinálni:(

2010. nov. 29. 20:29
 34/37 anonim válasza:
nálunk a suliban ingyenes volt:-??
2010. nov. 30. 16:48
 35/37 A kérdező kommentje:
komoly????
2010. nov. 30. 18:52
 36/37 anonim válasza:
aha, komoly:)
2010. dec. 7. 20:21
 37/37 anonim válasza:

de nem adattam be...

nem hiszek a 21. századi egészségügyben...

2010. dec. 7. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!