Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Igaz hogyha valaki dohányzik...

Igaz hogyha valaki dohányzik akkor megáll a növekedésben minden értelemben beleértve a mellek növekedését is?

Figyelt kérdés

Azt hallottam a minap hogyha valaki dohányzik akkor minden értelmben megáll a növésben nem fog se a magassága, semmi, még a melle sem..

ez igaz?

2010. nov. 24. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze, azért 135 cm-es minden felnőtt cigis.
2010. nov. 24. 21:03
 2/3 anonim ***** válasza:
47%
Édesem, ez egy akkora abromság amekkora te vagy hogy elhsized (már /medve/bocs).Az apám kb 30 éves kora óta dohányzik, azóta felszetedd vagy 40 kilót és mostz 189 cm... tehát nem. Csak a haja állt meg a növésben. Az anyám dohányzott, a mellei nőttek (bár 3 gyerek után...) és kilót is szedett fel, viszont a csládja nem magas így ő se magasabb , mint 160 cm
2010. nov. 24. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom hogyha valaki 10-11-12 éves korában kezd el dohányozni amikor fejlődik és változik az ember akkor az igenis kihatással lehet pl. a mellek növekedésére. Tinédzserkorban rengeteg pattanás, zsíros haj , bőr, csúnya fogak meg a hát ugye a tüdőben van a legkárosabb hatása :-S

Felnőttként is az utóbbi tünetek lehetnek csak jellemzőek szerintem.

2010. nov. 24. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!