Lányok! Milyen OLCSÓ betét vált be nektek?
Nekem személy szerint a naturella termékek nem jöttek be.Se a betét, se a tisztasági betét.Irritált.
Anyukám tampont vett ilyen neve sincs félét a coopban...Nekem az sem volt jó.Kicsomagoltam és láttam ahogy álltak ki belőle a vatta darabkák, az o.b.-nél ilyet sosem tapasztaltam.
Lehet, hogy butaság, de én amondó vagyok, hogy hiába drága, azt használjuk, ami legjobban bevált, hiszen az egészséget semmi sem pótolja, még a pénz sem.Az pedig nem egészséges állapot, hogyha kidörzsöl betét...
Nem veszünk rágcsálnivalót, édességeket. Vagyis csak 1-1 csomaggal, hogyha váratlanul vendég jön meg tudjuk kínálni, de ezt mindig elrakjuk, direkt ezért.Így nem nassolunk, vagyis csak gyümölcsöt. Ilyen és ehhez hasonló dolgokkal spórolunk inkább, mint a betéten, tamponon.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!