Nagyon sovány és nagyon kövér csajok, milyenek lennétek ellentétes testalkattal?
Szerintem eleve ízléstelen mások pasijára hajtani, meg ne felejtsd el, hogy ez két emberen múlik, vannak még normális pasik, a hűség pedig döntés kérdése.
Kérdező, bocs az offért.
Hogy neked is válaszoljak, én nem tudnám magam elképzelni kövéren, mert nem tudnám megvárni azt sem, hogy igazán kövérre hízzak. Pár éve felszedtem 7 kilót (normális a súlyom, az anorextől messze vagyok), de sürgősen le is fogytam, mert nem éreztem jól magam, sem lelkileg, sem fizikailag (pl. utálok lihegni a lépcsőn, és úgy sokkal előbb kifulladtam).
És neked se kéne belenyugodni, hogy világéletedben kövér voltál: a későbbi egészséged miatt igenis tartozol magadnak és a párodnak (leendő párodnak) azzal, hogy odafigyelsz a kajára és többet mozogsz. Igazad van abban, hogy aki szeret, fogadjon el olyannak, amilyen vagy - de ettől még cukor- és szívbetegség vár rád, ezek minden szövödményével. Az élet pedig csak egészségesen szép. A párodnak és a gyerekednek is egészségesen lesz rád szüksége, hosszú távon.
Én most vékony vagyok. Voltam 10 kilóval több, és úgysem voltam kövér, de majdnem belebetegedtem. Úgy éreztem magam, mintha valami burokba lennék zárva, ami elzár a külvilágtól. Fáradékonyabb voltam, fájtak a lábaim. Hozzá tartozik hogy egy hülye gyógyszer miatt nagyon gyorsan jött rám ez a felesleg és a szervezetem nem tudott alkalmazkodni.
Most szerintem pont jó az alkatom, de ennél vékonyabban könnyebben elképzelem magam, mint kövéren.
A kérdésre válaszolva: Nem, nem tudom kövéren elképzelni magam.
Ha netán újból meghíznék, mindent megtennék, hogy leadjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!