Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miert faj, ha hatulrol van a...

Miert faj, ha hatulrol van a kozosules?

Figyelt kérdés
8 honapja csaszaroltak.....azelott is fajt neha...de most nem is engedem mert faj a hasam alja!Nem tagadom nagyon nem vagyok oda azer a pozert,de a parom szereti.O meg is erti,h faj...csak hat na azert szeretnem tudni,h mas is van ilyen helyzetbe?koszike
2010. nov. 22. 13:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szülés után sok nőnek megereszkednek az alhasi szerveket tartó izmaik, szalagjaik, így kicsit "leszállnak" a szervek. Arra tippelek, hogy veled is ez történt és amikor a férjed hátulról hatol beléd - ebben a pózban különösen mélyre lehet behatolni -, még erősebben éri, "döngeti" a méhszájadat, ez okozhatja a hasi fájdalmat.

Ez nem a császárral, hanem magával a terhességgel függ össze. Menj el nőgyógyászhoz és őszintén mondd el a problémádat. Meg fogja nézni, hogy nem túl komoly-e a helyzet és elmondja a lehetőségeiteket. Addig pedig kérd meg a férjedet, hogy ne "tolja be koppanásig".

2010. nov. 22. 13:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Én még nem szültem ,de nekem is volt nemegyszer hogy fájt.Olyankor vagy lejebb vagy feljebb mozgatom magam,bonyolult igy leírni(ficánkolok)addig amig meg nem találom a helyes beállást,hogy ne fájjon.
2010. nov. 22. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!