Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Help, szégyenlem! Hullik a...

Help, szégyenlem! Hullik a hajam, hátul pedig alig nő. Kiengedve a hajamban van egy megszakítás így hátulról nézve fecskefarok alakú a hajam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

voltam kivizsgáláson nem találtak semmit.szedtem revalidot de nem hatott.nagyon zavar mindig előre kell tennem a hajam ha ki van engedve vagy összefogni.egyébként sokkal dúsabb volt és most mellig ér de havonta vágatom nem festetem,nem is vasalom max a frufrum de ott nincs gond

17l

2010. jún. 1. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

sziia. Nekem is hullott a hajam, elmentem bőrgyógyászhoz vele, és ő ajánlott egy gyógyszert, Forcapil a neve, 3hónapig kellett szednem, igaz nem egyből, de 2hónap után már kezdett elmúlni a hajhullásom, kb. 2hónapja hagytam abba, azóta nemkezdett el újra hullani.

Nem vagy stresszes esetleg? Az is kihat a hajra.

2010. jún. 1. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

anyukámnak akkor hullott, mikor egy műtét után gyógyult fel.

gondolom nálad ez a probláma nem áll fenn?

2010. jún. 1. 23:15
 3/6 A kérdező kommentje:
nem ,nem műtöttek és nem vagyok streszes
2010. jún. 1. 23:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Válts sampont és egyéb hajápoló szereket, amit csak használsz. Lehet, hogy valamelyikre allergiás vagy. Jó minőségűt, olyat keress, amire rá van írva, hogy antiallergén. Az allergia nem feltétlenül kiütésekben, bőrpírban vagy viszketésben jelentkezik!

Nincs lyukas fogad? Nőgyógyásznál, belgyógyásznál, stb. jártál? Ilyenkor ugyanis komplett gócszűrést szoktak végezni, kizárják, hogy valahol a szervezetedben egy gyulladás okozza a hajhullást.

Vedd komolyan! Nekem például egy egyébként abszolút tünetmentes(!) gennyes epehólyaggyulladás okozott apró kiütéseket és hajhullást. Hónapok múlva egy idős doktorbácsi talált rá. Kikezelte egy hét alatt és lám, megszűnt a hajhullás és elmúltak az apró pörsenések is.

A legvalószínűtlenebb helyeket kell keresni a megoldást.

2010. jún. 2. 05:39
 5/6 A kérdező kommentje:

vérvétel vizelet bőrgyógyász allergiateszt megvolt

esetleg lyukas fogam lehet.de attól előfordulhat hogy csak egy bizonyos helyen hullik a haja?gyulladás miatt?ha van lyukas fogam de nem fáj akkor lehet h azért hullik?

2010. jún. 3. 14:38
 6/6 anonim ***** válasza:
vegyél hajnövelő szert,vagy fésőld oda a hajszálaidat az üres hejre
2010. jún. 4. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!