Szedtetek már fogamzásgátlót megszakítás nélkül, hogy egy menstruáció kimaradjon?
Pont azon a hétvégén jönne meg, amikor a párommal elutazunk. Többször olvastam és hallottam, hogy ha miután elfogy az első levél, mindjárt másnap nekiállok a következőnek, akkor nem fog megjönni.
Ez mennyire káros? Nem borítja nagyon fel a szervezetet? Ugyan úgy védve vagyok?
Köszönöm előre is.
Korábban abbahagyni veszélyesebb, max. 1-2 darabot lehet csalni terhesség veszélye nélkül.
Kérdező, lehet ilyet csinálni, ha rajta van a tájékoztatón, az elején biztos nem lesz gond, a ciklus közepén, végén lehet köztivérzésed, de lehet, hogy semmi nem lesz. Fel nem borul a ciklusod, attól ne félj. És védve vagy.
Köszönöm szépen.
Benne van a tájékoztatóba, tehát lehet, csak tényleg az érdekelt hogy nem borul-e fel bennem vmi, meg hát hogy más próbálta-e már.
Mégegyszer köszönöm, sokat segítettetek.
Akkor jó hétvégénk lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!