Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha felnyúlok a vaginámba...

Ha felnyúlok a vaginámba hegyes, kemény valamit tudok kitapintani. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Először a barátom szólt, hogy érez valami furát, később én is megvizsgáltam magam, és ahogy felnyúltam a hüvelyembe, körben hegyes, kemény valamiket éreztem, még a kezem is felsértettem. Mi lehet ez? Kérlek segítsetek!
2009. jan. 12. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
27%
Az az izé a méhszály, minden nőnek van olyan. Szerintem ne nagyon tapogasd, mert könnyen elkaphatsz valami fertőzést.
2009. jan. 12. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Hát azért az nem sérti fel a kezét....

Menj orvoshoz!

2009. jan. 12. 18:04
 3/5 anonim ***** válasza:
21%

Hát, láttad a "Fogak" című filmet?

Hehe...

Veszélyes. Ha nem, akkor nézd meg. A csajnak FOGAI voltak bent. Le is harapott vagy 5 fütyit, meg egy pár kezet, amelyik piszkálta.

Na, szóval állítólag létezik ilyen nagyon ritka betegség...

Csak mondtam.

Egyébként szerintem baromság, de ha mégsem, akkkor, Te egy különleges nő vagy, és népszerű leszel az orvosi rendelőben...

2009. jan. 14. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:
38%
kedves első válaszoló..a te méhszájad hegyes és kemény? elég rossz lehet, de talán ezt még te sem gondoltad komolyan...ez tuti nem normális, és hiába szavaztátok le nullára az előttem szólót, lehet hogy igaza van...miért ne lehetne??? a vaginában normál esetben SEMMI hegyes és kemény nincs..és attól még hogy egy betegség RITKA, valaki pont abba a kevésbe esik. szóval orvos okvetlen, jaés légyszi írd meg ide is hogy mi volt, mert már komolyan érdekel.
2009. jan. 19. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:

jaés...

[link]

2009. jan. 19. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!