Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy tudom kitapintani hogy...

Hogy tudom kitapintani hogy here viszérem van e?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 23:59
1 2
 1/15 Smartguy86 ***** válasza:
Megállsz egyhelyben, kicsit terpeszben, letolod a gatyót, majd alányúlt tenyérrel a heréidnek és megemeled őket. Amelyiknél a zacskó furcsán kidudorodik, ott lehet visszér. Figyelembe kell venni, hogy alapból ott van a mellékhere, illetve normál körülmények között vannak ott vénák, amik nem éppen vékonyak.... tehát csak akkor kell dokihoz menni, ha a látható vénacsomó már nagy, láthatóan kitüremkedik a zacskón keresztül, illetve akkor, ha huzamosabb állás illetve erőltető munkavégzés (pl súly emelése) közben fájdalmat érzel ott...
2011. jún. 15. 00:28
 2/15 anonim ***** válasza:
olyan variocele nekemis van ott nagy de nemfáj nemfoglalkozok vele. nemrég olt urulogasnal és minden ok 13/F
2011. jún. 15. 10:54
 3/15 A kérdező kommentje:
Uh köszönöm szerintem nekem nincs ilyenem de azért még figyelek. És hogyan lehet elkapni ezt a betegséget?
2011. jún. 15. 11:38
 4/15 anonim ***** válasza:

Az első olyat hülyeségeket ír, hogy az már fáj.

A második pedig nagyon hülye, pár év múlva meddőséget kap, ha nem műtik meg..

Kitapintani nagyon egyszerű. Ha érzel a zacskódban valami, megvastagodott eret, az a visszér.

Fürdés után tapintsd ki, mert utána sokkal könnyebb lesz!

2011. jún. 15. 13:17
 5/15 A kérdező kommentje:
És mekkora az a megvastagodott mert én érzek ott valamit kb 2 mm es vastag az az??
2011. jún. 15. 16:10
 6/15 A kérdező kommentje:
és az lehetséges hogy csak az eggyik oldalon van viszér??
2011. jún. 15. 16:35
 7/15 Smartguy86 ***** válasza:

13:17 - Ugyan mondd már meg, miért írtam hülyeséget??? Ha neked még nem is volt ilyenben részed, akkor ne okoskodjál itt...

Szerinted simán ha tapogatja, azzal meg tudja állapítani, hogy ott normális vénák vannak e, vagy megvastagodottak??? A herevisszeret csak állva lehet megállapítani, mivel fekve a vénák felhúzódhatnak... az urológus is így vizsgálja, szóval jobb ha hallgatsz, úgy kevésbé tűnsz hülyének...

2011. jún. 16. 09:04
 8/15 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Ja és mellesleg attól még nem lesz meddő, ha az egyik heréjében visszér van. Sokan fél herével élnek és mégis termékenyek. A varicokele meg ritkán alakul ki mindkét herében, mivel a lágyéki vénák rossz kapcsolódása okozza, főleg a bal oldalon.

Ha valakinek a jobb oldalon van, akkor gyanakodni kell vese eredetű problémákra, esetleg rosszindulatú daganatra.

2011. jún. 16. 09:07
 9/15 anonim ***** válasza:
volt ilyenben részem.. egyszerűen csak marha nagy hülyeségeket írsz.. egyébként meg nekem mondta az orvos, hogyha nem műtik meg impotens leszek.. Látszik mennyire jártas vagy a témában -.-"
2011. jún. 16. 10:23
 10/15 anonim ***** válasza:

"Amelyiknél a zacskó furcsán kidudorodik, ott lehet visszér"

Ja, és nem mindenkinél dudorodik ki. -.-"

2011. jún. 16. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!