Mi a véleményetek az intim mosakodó gélről?
Én 4évig használtam és volt egy gombás fertőzésem. Azt hallottam,hogy nem biztos hogy lett volna fertőzésem ha nem használtam volna. Nem merem már használni:(
19/L
Na ebből megint vita lesz, jön majd a pro és kontra!
Szerintem jól tetted, hogy eddig használtad. Nem attól lettél gombás.
Felborítja a hüvely egyensúlyát, többet árt, mint használ. Kérdezd meg a nőgyógyászodat.
Ettől függetlenül nem biztos, hogy emiatt van a gomba, azt kijöhet bármitől, elkapható wc-n, antibiotikumtól is lehet, fog.gátló rásegíthet, tisztasági betét is, főleg az illatos. Ettől függetlenül a mosakodó gél helyett ajánlom a baba szappant.
Én használtam 17 évesen,de abbahagytam.Most augusztusban volt egy enyhe fertőzésem.Stresszes időszakom volt.Az orvosom mondta,hogy ilyenkor a Ph érték,és a hüvelyi flóra megváltozik,és segít ebben az intim lemosó.
Több mint egy hónapig elég:)Annyit meg össze tudok spórolni magamnak:)
Köszönöm a válaszokat(az értelmeseket). Beteg voltam antibiotikumot szedtem valószínűleg ettől lett a fertőzésem.Mondj újat mondtatok mert nem tudtam,hogy a tisztasági betét(illatosított) is befolyásolhatja ezt a dolgot!
Köszönöm még egyszer a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!