Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen intim mosakodó gélt...

Milyen intim mosakodó gélt használjak fertőzés esetén?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már egy ideje fertőzésem van,ami néha folyással jár és égő érzést is érzek odabent/kint,ezek csak akkor enyhülnek,ha megtisztálkodom.Gondoltam veszek valamilyen gélt,de nem tudom,hogy ilyen fertőzés esetén az erősebb pH-s Lactacid femina vagy a gyengébb(hüvely ph-jával megegyező?)Dove használna-e?FONTOS,hogy a fertőzés ellen kellene.Légyszi ne írjatok olyat,hogy sima víz meg stb mert Nálam már nem a normál hüvelyflórát kell fenntartani,hanem azt kellene visszanyerni és nem is akarom bele kenni,csak külsőleg gondoltam jó lenne,mivel a "sima" víz+tusfürdő is segít valamennyire.Gyógyszeres kezelésem is lesz,de jó lenne egy kis kiegészítés,mert az eddigi hüvelykúp se használt sokat.Köszönöm,hogy elolvastátok!

2010. nov. 13. 00:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp vegyél egy Canesten combit, 2-3 nap alatt elmulasztja a fertőzést. Ha nem, akkor pedig mindenképp orvoshoz kell menned, mert akkor komolyabb a baj. Az intim mosakodó gélek nem gyógyhatásúak.
2010. nov. 13. 00:23
 2/3 anonim ***** válasza:
A tanácsom az,hogy ezt az orvosoddal beszéld meg,ugyanis az ilyen intim mosakodók pont nem használnak semmit,sőt tovább fertőzhenek tejsav van bennük,és amint tudjuk a tej egyátalán nem tesz jót semmilyen gyulladsásra.Nem véletlenül nem szabad tejes dolgokat fogyasztani,fogkezelés után sem.
2010. nov. 13. 07:56
 3/3 anonim ***** válasza:
neked inkább hüvelyflóra visszaállító kúpot kéne alkalmazni
2010. nov. 13. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!