Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mindenképpen el kellene menni...

Mindenképpen el kellene menni orvos a szemölccsel?

Figyelt kérdés

Már évek óta van egy szemölcs a nemi szervemen.

Az interneten utána néztem,hogy milyen szemölcs lehet ( [link]

Ezt írták:

"Az anogenitális szemölcs a végbélnyílás és/vagy a nemi szervek környékéként jelenik meg, formáját tekintve a bőrtől elálló, karfiolszerű kinövésként jelenik meg. Ezek a szemölcsök elsősorban a felnőtteken jelennek meg, és szexuális kapcsolat útján terjed.

Ezeket a szemölcsöket otthon ne kezelje, forduljon orvoshoz!"

Én még csak 15 éves vagyok és semmilyen szexuális kapcsolatom nem volt még fiúval (lánnyal sem!),mégis van egy szemölcsöm.

Anyukámnak már egyszer mondtam,hogy félek,hogy belekapok egyszer és jó lenne leszedetni,de ennyiben is maradt a dolog.

A kérdésem az lenne,hogy mindenképpen meg kell mutatni orvosnak?Vagy valami más megoldás?És ha leszedik,az hogyan zajlik?

15/L

2010. nov. 13. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezzel mindenképpen előnyös orvoshoz menni. Bőrgyógyász tud segíteni rajta. Pár napig érzékeny max ha leszedi, de utána biztos jobb lesz. Viszont aki hajlamos szemölcsökre annak lehet hogy később is kijön.
2010. nov. 13. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:
A szemölcsöt vírus okozza, úgyhogy fertőz. Orvoshoz kell vele menni.
2010. nov. 13. 19:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Oké,köszönöm.

Akkor majd még mondom az anyukámnak,hogy menjünk el orvoshoz!

2010. nov. 13. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, menj el, nehogy nagyobb baj legyen!
2010. nov. 14. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!