Az egyik nagyőrlőm az oldalán volt betömve de pár éve kiesett a tömés és nem mentem el megcsináltatni. Azóta elég nagy lett a lyuk vagy 4-5 mm-es. Mindenképpen kihúzza az orvos?
Nem teljesen értem ezt az SZTK-ban húzni fognak dolgot. Ez akkora hülyeség... Az SZTK fogorvosok örülnek, hogy betegük van. Márpedig egy gyökérkezelés négy ülés is lehet, nem egy. Az négyszeres pénzt jelent a dokinak a lehívásnál. Abszolút nem érdeke egy együléses foghúzás, ha a fog menthető. Én már voltam éjszakai ügyeleten is fogorvosnál, ahol elvileg "törvényszerű", hogy húznak, nekem mégis feltárt gyökérkezelésre, a fogdokim fejezte be...
Tehát ez annyira "általánosítás", hogy az SZTK-ban... nem rég voltam nem magánrendelésen és hátsó fogat nem amalgánnal tömött... Sőt, egy amalgánt ki is cserélt, mert már el volt használódva. Azt mondta, hogy majd szépen az összeset kicseréljük apránként. És egy forintomba sem került.
Én is hülyeségnek tartom ezt az SZTK-s riogatást. Én is az SZTK-ba járok, és olyan, de olyan szuper dokim van, hogy csak na... :D Ráadásul ingyen...
Azt meg itt senki nem tudja megmondani, hogy ki fogják-e húzni. De már úgyis mindegy. Elmész, és majd a doki megmondja, hogy menthető-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!