Azt hiszem napszúrást kaptam. Mi a teendő? Orvos mindenképpen?
Fáj a fejem, kábultnak érzem magam, olyan mintha részeg lennék pedig nem ittam alkoholt. Szédülök, mert alig ettem ma, mert hányinger gyötör. Ha lefekszem az ágyra pihenni, szinte "kikapcsolok". Meg sem hallom ha valaki hozzám szól. van, hogy butaságokat beszélek (akár éjjel is.) Tegnap voltam strandon, ma jelentkeztek ezek a tünetek. Menjek holnap orvoshoz? Ma kb 1-1,5 liter folyadékot ittam meg. (Délelőtt kóla meg energiaital, délután ásv.víz)
18 éves lány vagyok
Huvos helység, hidegvizes borogatás a fejedre és a tarkodra, és nagyon nagyon sok folyadék.De ne kolát igyál inkább vizet vagy lehutott citromos teát, ha nem használ irány az orvos, de oda már elobb kellett volna menni.
Hányingerd nincs?
Legkozelebb pedig fedetlen fovel ne menj ki a Napra, mert csúnyán ráfázhatsz ebben a hoségben.
Gyogyulj meg gyorsan
Köszönöm. A háziorvosom szabadságon van, a mellette lévő nő holnap rendel csak d.u. :(
Tegnap egész nap a vízben voltunk a 3 és fél éves unokahúgommal (idén ez volt az 1. alkalom, hogy strandra mentünk!). Próbáltam árnyékos helyre húzódni.
Ma nem voltam sehol sem, csak itthon a hűs szobában. Borogatni fogom a fejem és a tarkóm!
Láz és félrebeszélés megvolt. Most már jobban vagyok!
Köszönöm a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!