Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tegyem be a hüvelytable...

Hogyan tegyem be a hüvelytablettát?

Figyelt kérdés

Fertőzésem van,és felírt a doki hüvelytanlettát.Azt olvastam a papírján,hogy mélyre kell feltenni.De hogyan!?!???Nekem már az is fáj ha egy picit bedugom az ujjam,egyébként is utálok a hüvelyemben kotorászni,a tampont is utálom,ezért nem is használtam még soha.De muszáj vagyok használni.

Segítsetek!:((

2010. nov. 11. 19:07
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla,hogy nem szeretek a hüvelyemben "kotorászni".Sajnos már volt rossz élményem még kis koromban a nőgyógyászaton,és ettől vannak félelmeim.Ma megpróbáltam beljebb tenni,de szerintem még mindig nem jó helyen van.Sajnos nem tudok mit csinálni:(
2010. nov. 12. 23:00
 22/24 A kérdező kommentje:
egyébként 17 éves vagyok,de ez szerintem lényegtelen.
2010. nov. 12. 23:00
 23/24 anonim ***** válasza:
Hát rohadtul nem lényegtelen? Na sikerült feltenni? Vagy inkább meghagyod a gyulladásod örökre?
2010. nov. 13. 08:46
 24/24 anonim ***** válasza:
vaginizmusod van? én emiatt nem tudom feltenni...
2017. nov. 3. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!