Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tegyem be a hüvelytable...

Hogyan tegyem be a hüvelytablettát?

Figyelt kérdés

Fertőzésem van,és felírt a doki hüvelytanlettát.Azt olvastam a papírján,hogy mélyre kell feltenni.De hogyan!?!???Nekem már az is fáj ha egy picit bedugom az ujjam,egyébként is utálok a hüvelyemben kotorászni,a tampont is utálom,ezért nem is használtam még soha.De muszáj vagyok használni.

Segítsetek!:((

2010. nov. 11. 19:07
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Nem fogom rossz helyre dugni?nem sérül tőle a hüvely fala?

2010. nov. 11. 19:30
 12/24 anonim ***** válasza:

Nem tudod rossz helyre dugni, ne aggódj! Én írtam az előbb, hogy lassan tedd fel, nem sérül meg a hüvely. Tapasztalat.

Gyógyulj meg!

2010. nov. 11. 19:40
 13/24 anonim ***** válasza:

Ne felj, nem serul meg. Gondolom hosszukas a kup... ha lehet ne keresztbe akard betenni :)

Ha hosszu a kormod, azert vagd le... s moss kezet, mielott feldugod!!! s miutan feldugtad is:)

Minden jot!

Legy ugyes!

2010. nov. 11. 19:57
 14/24 anonim ***** válasza:

19:24 -es vagyok. Sok sikert!

Hú, ha a gyulladástól fáj, akkor az más tészta... ha kenetvevéskor is fájt, akkor meg valószínűleg a gyulladástól lesz az.

Hajrá csajszi, ezt ki kell bírni...

Nekem aranyerem volt... ebben annyi a hasonlóság, hogy az eggyel hátrébb lévő lyukam fájt embertelenül rettenetesen, mégis muszáj volt felnyomnom oda a kúpot...

Amúgy ne félj, a hüvelyedben úgy 2 centinél mélyebben már nincsenek idegszálak és nem fogsz érezni semmit. :)

Majd írj :D

2010. nov. 11. 20:04
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:)

Még nem raktam fel,majd lefekvés előtt.Majd holnap megírom,hogy ment!:D

2010. nov. 11. 21:09
 16/24 anonim ***** válasza:
Miért undorodsz a saját hüvelyedtől? Azt írtad utálsz a hüvelyedbe nyúlni.
2010. nov. 12. 07:55
 17/24 anonim ***** válasza:
szia!!! na? sikerült?
2010. nov. 12. 17:42
 18/24 A kérdező kommentje:
Igen,sikerült,de a tabletta végét lehetett látni,szóval szerintem nem a legjobban tettem fel.Ma megpróbálom rendesen feltenni.
2010. nov. 12. 18:50
 19/24 anonim ***** válasza:

Figyelj, olyan nincs, hogy látszik a tabletta vége. Nem betenni kell, hanem FELNYOMNI. Feszegesd egy kicsit a tűréshatárodat, hogy később ne kelljen a fájdalommal szenvedned. Ennyi áldozatot hozhatsz magadért.

Szépen felnyúlsz az ujjaddal a hüvelyedbe és feltolod addig, ameddig tudod. Így nem ér semmit. Embereld meg magad! Hajrá!

2010. nov. 12. 21:06
 20/24 anonim ***** válasza:

Pontosan, az áldozatot saját magadért hozod. Ha most fájni fog, azt jelenti, hogy később elmulasztja a fájdalmat. A hüvelyed több mint 7 centis, tehát egy 1-2 centis gyógyszer vége semmiképp nem látszhat ki.

Hány éves vagy?

2010. nov. 12. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!