Hogyan tegyem be a hüvelytablettát?
Fertőzésem van,és felírt a doki hüvelytanlettát.Azt olvastam a papírján,hogy mélyre kell feltenni.De hogyan!?!???Nekem már az is fáj ha egy picit bedugom az ujjam,egyébként is utálok a hüvelyemben kotorászni,a tampont is utálom,ezért nem is használtam még soha.De muszáj vagyok használni.
Segítsetek!:((
Anyukámtóól??Még nőgyógyászhoz is egyedül mentem,na majd pont most fogom a segítségét kérni....
Sajna nincs rajta használtai utasítás,csak annyi,hogy előtte be kell vizezni,és be tenni a hüvelybe,mélyre.De hogy a fészkes fenébe,ha fááj?
Bocsi,hogy ilyen ingerült vagyok:(
Honnan tudod, hogy utálod a tampont, ha sosem használtad? :)
Fogod a leghosszabbik ujjad és felnyomod a cuccot amennyire tudod.
Nem jó! Hány centi hosszában a tabletta? A mély az, hogy onnan már tuti nem jön vissza, tehát az ujjadat is dugd be vele tövig (mosd meg a kezed és öblítsd le, lehet a kosz is csíp), akkor lesz mélyen.
Amúgy szűz vagy még, vagy a betegség miatt fáj? Nem lehet az a gyógyszer olyan nagy, nekem szűzen nem fáj a tampon feltétele :O
Vizezd be szepen, s gyorsan dugd fel, MELYRE!
Azert gyorsan, mert van olyan, amelyik kicsit pezseg, es nem kene kint elpezsegjen.
A melyre azt jelenti, hogy kb addig, amig a veget elered a mutatoujjaddal. Szoval ahogy dugod, teljesen dugd be az ujjod, s a begyevel told elore a tablettat...
Ne felj, nem fog fajni. Az ujjad is bevizezheted, ugy jobban bemegy majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!