Cickafark teáról mit tudtok?
Sokan ajánlották már ,akiknek cisztájuk volt a petefészkükön,vagy egyébb bajuk,és meggyógyultak tőle. kb másfél hete iszom én is.Nekem cisztáim is vannak,és gyulladásban van a petefészkem,meg a méhkürtöm. Októberi mensi kimaradt,nem akar megjönni,pedig a mensi 3.napján kell elmennem terheléses cukorra...arra várok hogy jöjjön meg, de nem tudok menni,mert nem jön meg...a cickafark tea is késleltetheti,meg a gyógyszerek amit a gyulladt petefészkemre kaptam?
Kinek mi a véleménye a teáról,tapasztalatok?
Előre is köszi!
Női bajokra jó,ezenkívül frontérzékenységre,menstruációs zavarokra,különféle fejfájásokra,vértisztító hatása is van.
Rendszeresen kell fogyasztani ahhoz,hogy érezhető hatása legyen.Legalább 1-2 hónapig.Ülőfürdőként is használhatod a gyógynövényt.
Köszi!
És naponta mennyit kell inni?Egyenlőre napi egy bögre az adag...az jó kezdésnek?Mennyi a maximum mennyiség egy nap alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!