Mitől lehet ez? Miért van a bugyimon váladék szerűség és minden nap?
Figyelt kérdés
Mit lehet ezellen tenni, vagy ez természetes, vagy ha az akkor meddig fog tartani?
Kérlek segítsetek!:)
Előre is köszi!
2010. nov. 9. 22:27
1/14 anonim válasza:
természetes és egészséges, ne aggódj, használj tisztasági betétet!(azt a vékonyat, észre sem fogod venni)
3/14 anonim válasza:
Főleg ciklus közepén,de ha mindennapos esetleg kellemetlen szagú vagy viszketsz akkor nőgyógyász.
4/14 A kérdező kommentje:
köszi a komikat!
és meddig tart ez azt valaki megtudná esetleg mondani?:)
2010. nov. 9. 22:45
6/14 A kérdező kommentje:
16 vok:)
2010. nov. 10. 14:43
7/14 anonim válasza:
Jó, hogy megkérdezted. Én is választ kaptam ^^.
16/l
8/14 anonim válasza:
nem kell tisztasági betétet használni, feltétlen. Akkor 50 éves korodig szinte egész életedbe betétbe leszel? Ki hallott már ilyen marhaságot.
9/14 A kérdező kommentje:
:) köszi a választ!
2010. nov. 10. 20:07
10/14 anonim válasza:
Hessza te megőrültél? Aki szereti a tisztaságot az használjon!!!! pl.: suliba is folyása lehet, ha nagyon zavarja kicseréli a tisztaságibetétet!
Meg szerintem nagyon undi tud lenni ha a bugyiban megragad és odaszárad...fujj... a fehérneműt is tönkre teszi...foltot hagy.
21éves vagyok,
nekem is jobban 16évesen volt ien problémám, ez egésséges csak enyhülni fog 2éven belül nem lesz olyan intenzív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!