Sárga foltok a bugyimon?
miért van ez?
jah és szagolni nem volt időmxD.de szerintem semmilyen szaga nincs.csak gyorsan próbáltam kimosni szappanal(jobb nem jutott hirtelen eszemben xDD:S) nem nagyon tudtam vele kimosni:S.picit halványult.
és még nincs mensim. 12/L
Fehér folyás. Minden nőnek van, a mensi előjele. Nekem kb. 2 évig volt, utána jött meg a havi. Amíg szagtalan, addig normális.
A bugyidba napközben tegyél tisztasági betétet, úgy nem kell mosogatni, és kényelmesebb 8tisztább érzés) is.
Ha sárgás,zoldes,és kellemetlen szaga van,pl halszag,akkor valoszínuleg bakteriális fertozés.
Ha turoszeru fehér,darabos,és viszketést,kipirosodást érzel akkor valoszínuleg gomba okozza a fertozést.
Ezekkel a tunetekkel minél hamarabb nogyogyászhoz kell menni,mert a huvelygyulladás kezelés nélkul komoly szovodményket okozhat,pl méhgyulladás,petefészekgyulladás,kismedence gyulladás,méhszájseb,meddoség.
De ha átlátszo,kicsit fehéres színu,szagtalan,akkor az normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!