Mitől lehet? Piros foltok a bugyimon?
Figyelt kérdés
Pirosas foltok vannak a bugyimon. Olyan mintha menstruálnék,de sokkal kevesebb, és ez nem is aggasztana,de most kb 1 hete, 12-én múlt el az utolsó menzeszem! Mitől lehet ez a mostani? Túl korai lenne...2009. aug. 24. 09:19
1/5 A kérdező kommentje:
Már 3. napja van...
2009. aug. 24. 09:20
2/5 anonim válasza:
Ha fiatal vagy, akkor elképzelhető, hogy mensi, mert ilyen korban még össze vissza jön meg. Nekem is 13 évesen volt olyan, hogy 2 hétig megvolt, 1 hétig nem, aztán megint megjött. Sokat szenvedtem vele, de aztán elmentük nőgyógyászhoz, és adott egy gyógyszert, amitől nem véreztem annyit és nagyjából be is állította a ciklusomat.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem mondanám, hogy olyan fiatal vagyok! Már 5 éve menstruálok, és eddig minden rendben volt!
2009. aug. 24. 09:52
4/5 anonim válasza:
nekem is megvan 5 éve, de még a mai napig nem állt be. van, hogy 3hétre, van, hogy 5re jön meg. lehet, hogy valami "hatás ért". stressz, front, nyaralás, gyógyszer, stb. nekem pl egyszer antibiotikumtól 2. hétre jött meg.
5/5 anonim válasza:
Közti vérzésről van szó: az ovuláció környékén vérzel. Kóros, nem normális állapot, a menszeszen kívül sosem szabadna vérezned. Nekem is volt ilyen anno 16 éves koromban, elmentem vele nőgyógyászhoz. 10 napig szedtem valami gyógyszert, már nem emlékszem, mit, és rendbejött tőle.
32/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!