Mi az a barna folt a bugyimon?
Figyelt kérdés
Három napja vettem észre ,hogy egy kicsi barnás folt van a bugyimon, utólag Júl.4-én jött meg (tegnap kellett volna megjönnie)mitől van,ez a menzesz egyik megelőző jele?2011. aug. 6. 01:18
2/16 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd jobban (,kérlek)?
2011. aug. 6. 01:25
3/16 anonim válasza:
barna=vér
kicsit hátrébb meg szar
5/16 anonim válasza:
A szangás meg olyan, hogy fingani akarsz de nyele van!
6/16 A kérdező kommentje:
Igen általában beleszarok a bugyimba
2011. aug. 6. 01:32
8/16 anonim válasza:
01:27-vagyok, figyelj kislány, vagy vérzel pl menzesz, vagy szar, ha hátrébb van (ez akár lehet aranyér is)...neked kell eldönteni, pontosan milyen barna és hol van afolt, mert mi nem látjuk
9/16 anonim válasza:
Jaj haggyad már előző, ez a kérdező nem csaj!
13 évesen meg ember nincs akinek aranyere lenne.
10/16 anonim válasza:
Aranyere bárkinek lehet, aki pl.: rosszul táplálkozik...stb, nem korfüggő a dolog. A lakosság 50%-át érinti az aranyér probléma. Egyébként.
Kérdező. Barnafolyás szerintem. El fog múlni magától. Ha meg nem múlik el egy-két hét múlva, akkor el kell menni nőgyógyászhoz. Egyébként a nők nyáron, főleg július-augusztus környékén elég "össze-vissza" menstruálnak. Van, akinek nyáron nem is jön meg egyáltalán a mensese, van, akinek meg két menses közt csak pár nap van. Vagy a menses nem is "igazi" vérzés, csak amolyan barnafolyás szerűség. Úgyhogy nincs miért aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!