A nemiszervemnél van egy kis "folt" nincs kidudorodva, olyan mint egy barna anyajegy, mi ez? Szemölcs? Bár ezt kétlem, amúgy semmi bajom nincs, először azt hittem, hogy sem borotválástól, de aztán még mindig itt van
Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 21:21
1/5 anonim válasza:
ha úgy néz ki, mint egy anyajegy, akkor anyajegy
2/5 A kérdező kommentje:
és most alakult ki? mert végülis nem konkrétan a rendes bőrömön van, amin szőr nő, hanem a nagyajkam alján, a tövénél, ahol nincs ugye...
2010. máj. 10. 21:34
3/5 anonim válasza:
Ott is lehet anyajegy, nekem a szájpadlásomon van.
4/5 A kérdező kommentje:
akkor hiszek nektek, de majd megmutatom nőgyógyásznak, vagy ne neki mutassam? csak furcsa, hogy 19 évesen jön ki rajtam :)
2010. máj. 10. 21:51
5/5 anonim válasza:
Nekem van egy pár anyajegyem, szerte a testemen, szinte mindenhol. De mindig látok újakat, egy-egy régi egyszercsak eltűnik...Szerintem nincs gond ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!