Viszkető érzés van a mellbimbóm körül. Mitől lehet? 17/L
Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 20:47
1/10 anonim válasza:
Nem vettél mostanában műszálas melltartót? Attól is lehet. Csak pamutot hordj!
2/10 A kérdező kommentje:
őőőő de lehet...de most pizsiben vagyok ami tuti pamut és így is viszket,de csak akkor ha hozzáér a felsőm :/
2010. nov. 8. 20:55
3/10 anonim válasza:
Nekem akkor szokott ilyen lenni, ha nagyon kivakarom. Nincs kipattogva?
4/10 A kérdező kommentje:
de egy pindurit...ez nagyon nagy baj?
2010. nov. 8. 20:58
5/10 anonim válasza:
Amikor nekem viszket, akkor ki is szokott lenni pattogva :) Hagyd abba a vakarást, esetleg bekenheted Nivea krémmel, vagy akármilyen bőrnyugtató krémmel, és semmiképp ne vakard :) Nekem igy el szokott múlni. De nem ajánlom, hogy tovább vakard, mert én egyszer úgy kivakartam, hogy már az egész felsőtestem kipattogott tőle :)
6/10 A kérdező kommentje:
értem...testápoló akkor jó lesz nem?...amúgy nagyon szépen köszi h foglalkoztál velem :)
2010. nov. 8. 21:02
7/10 anonim válasza:
Ja, és ne nagyon vegyél majd műszálas melltartót, lehet,hogy nem viseli jól a bőröd :)
8/10 anonim válasza:
Szivesen segitek :) testápoló is megfelel, de előtte zuhanyozz le langyos vizzel, és úgy kend be :)
9/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen a tanácsot :)
2010. nov. 8. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!