Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A menstruáció utolsó napjai...

A menstruáció utolsó napjai fele irrigálhatok?

Figyelt kérdés
Pénteken megyek nőgyógyászhoz és csütörtök este szeretnék irrigálni, hogy mindent kitisztítsak belül, hogy meg tudjon normálisan vizsgálni, vasárnap jött meg és csütörtökre még szokott lenni egy kis barna folyásom, ennek ellenére irrigálhatok, vagy míg vézek egyáltalán nem szabad?
2010. nov. 8. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Míg vérzel egyáltalán nem szabad! A méhszájad még nyitva!
2010. nov. 8. 17:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Amíg egy kicsit is vérzel, nyitva van a méhszájad, nem szabad irrigálni sem! Miért mész az orvoshoz? Ha a vérzéseddel van gondod, akkor nem fogja zavarni, sőt, legalább látja, mi a helyzet. Ha viszont valami más miatt (pl. rákszűrés, fertőzés, stb.), akkor várj, amíg teljesen elmúlik a menzeszed.
2010. nov. 8. 18:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Azért akarok orvoshoz menni, mert több mint 2 hónapja kezelnek fertőzéssel eredménytelenül ez volt a 3. kezelésem ami nem segített, és ha pénteken nem megyek vissza megint egy hétvégét kell várnom míg megvizsgál és én már nem bíromelviselni a 2 hónapja lévő égető érzést... ezért, így elmegyek pénteken, mert olyankor már nem szokott semmi folyni. Csak csütörtökön még van hogy kis barna folyás de tényleg nagyon kicsi van, ezért akartam irrigálni, de akkor nem, és elmegyek anélkül.
2010. nov. 8. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Ha irrigálsz, hamis eredményt ad a kenetvizsgálat. TILOS!!! Nem szabad "kitisztítani"!!! Az orvosnak látnia kell, mi a helyzet.
2010. nov. 9. 10:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Oké akkor nem irrigálok, de ha még ottmarad egy kis vérdarabka az nem fogja megakadályozni abban, hogy megállapítsa mi a bajom?
2010. nov. 9. 10:37
 6/8 anonim válasza:
NEm fogja őt akadályozni. Az én nőgyógyászom mindig megakart vizsgálni menses alatt, amikor csak gyógyszert mentem iratni.
2010. nov. 11. 12:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem akadályozza, ráadásul addigra már alig lesz meg.
2010. nov. 11. 12:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen alig lesz meg, holnap délelőtt megyek és még ma is foly egy nagyon kicsi barnás cucc, de ez nem undorító nekik? Remélem akkor az én dokim is így áll majd hozzá, hogy nem bánja ha még kicsit olyan, mert már nagyon szenvedek és szeretném tudni mi a bajom, nem akarok keddig várni ezzel..
2010. nov. 11. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!