Nők hogy élik meg azt nekik mindig valami folyik belőlük ott lenn?
Figyelt kérdés
jan. 28. 10:20
21/52 anonim válasza:
Tisztasági betéttel. Egyébként eszembe se jut. Nem zavar.
22/52 anonim válasza:
Inkább ez minthogy faxom legyen
Mert annál undorítóbb testrész a földön nincs, hála az égnek hogy soha nem kell látnom, ha nekem lenne már biztos transz lennék mert hogy én ahhoz az izehez nem érnék hozza az fix
A heréről már nem is beszélve 🤮🤮🤮
25/52 anonim válasza:
Biztos, hogy nem akarnék nő lenni, nincs az a pénz.. Minden nap attól rettegnék, nehogy terhes legyek.
26/52 anonim válasza:
26# neked kezelés kéne... és ezt úgy mondom hogy leszbikus vagyok és én sem fogdosok pélókat. Könyörgöm az is ugyanolyan természetes mint egy punci
27/52 anonim válasza:
"Hat pont neked kellene ilyet írnod amit most én írtam"
Szerintem szimplán vicces ahogy ott lóg,meg mikor meredezik mint egy zászlórud🤣
Ne haragudj,de nem mindenkinek vannak sulyos traumai, én szimplán csak a női testet talalom vonzónak meg a női lelket. Attól még nem kell semmitől ekkora frászt kapnom
28/52 anonim válasza:
Megnézném mit csinálnál ha hozza kellene érned egyhez egy vagina helyett... az már biztos nem tetszene
Én ott hánynám össze magam
29/52 anonim válasza:
31# nyilván,de ugyanezt érezném ha egy nekem nem tetsző nőhöz kéne 🤷
30/52 anonim válasza:
Ha nő vagy, akkor a mensi, meg a terhesség, és az attól való rettegés a gáz, pasiként meg reggelente áll a dákó, és néha szinte elviselhetetlen, ha nem fejed le. Meg feláll olykor buszon, ilyen helyeken, kellemetlen tud lenni. A produktumot meg elég macerás letakarítani, meg elég pazarló is a zsebkendővel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!