Nők hogy élik meg azt nekik mindig valami folyik belőlük ott lenn?
Figyelt kérdés
jan. 28. 10:20
11/52 anonim válasza:
Nem marad abba akkor sem, ez egy természetes védekezés a betegségek ellen.
12/52 anonim válasza:
Nem, nem marad abba. Nem a petefészek termeli a hüvelyváladékot....
13/52 Metionin válasza:
#10. Megtenném ha lehetne, hidd el :D de nincs ilyen. Egy petevezeték elkötésnél a menstruáció és minden más folyás megmarad. Kiszedni pedig csak súlyos betegségek esetén szednek ki bármit.
14/52 anonim válasza:
Egyénfüggő a mennyiség. De szerintem ha nyáron beizzadsz (ezt férfiként is tudod milyen), az rosszabb.
15/52 anonim válasza:
Nem érzem. Ti pasik hogy birjatok, hogy nem tudtok ugy maszturbálni, hogy utána ne tavozzon egy rahedli,amit valahova tenni is kéne?
16/52 anonim válasza:
Sehogy. Neked ez fura, nekem meg az lenne fura ha a nemiszervem a testemen kívül lógna. Megszokás kérdése.
17/52 anonim válasza:
Ezzel élünk, nekünk ez fel se tűnik, max pisilésnél látjuk a bugyiban, amikor letoljuk, hogy épp mi a helyzet. De ma már van tisztasági, az majdnem olyan, mint tiszta bugyit venni.
18/52 anonim válasza:
Gondolom ugyanúgy, mint ti a hajnali merevedést.
19/52 anonim válasza:
A menzesz az havonta 5-6 nap, ezen kívül nem "folyik" semmi. :D
A fehérfolyás az meg nem 0-24 jön, te jó ég.
Értem, hogy férfi vagy, de illene tájékozódnod.
20/52 anonim válasza:
De, folyik!
Fogd már fel, hogy ez a tisztulás módja!
De olyan lassan folyik, hogy kiérve nem csöpög le, megszárad.
Ez a normál üzemmód. Ha nem folyik, az egészségtelen, mert akkor bemehet a fertőzés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!