Vannak itt 120 kg körüli nők?
Figyelt kérdés
Egy sorstárs kérdi
Mi vezetett a meghízásotokhoz?
Illetve mik a terveitek?
Hogy bírjátok fizikailag a melót, járást, gyaloglást, házimunkát?
Írjatok kort es súlyt, ha lehet.
Én 48 éves vagyok.
jan. 20. 10:15
1/7 anonim válasza:
Súlyos pánikbetegség, depresszió az ok, az elmúlt hetekben rosszabbodott az állapotom. A túlsúly mellett sok tünetem van.
Ennek köszönhetően nem járok sehova, házimunka kínszenvedés.
A tervem fogyás és újra normális élet, de most eléggé kétségbeestem és elvesztettem a reményt.
36 vagyok és 125 kg.
2/7 A kérdező kommentje:
En nehezen kapok levegőt ha fekszem, nyom a hasam. Ne egyél este 18 után hátha fogysz! Fáradok hamar.
jan. 20. 18:03
3/7 anonim válasza:
Én is nagyon hamar kifulladok, de nekem a pánik tesz be nagyon. Pihenve is 130 a pulzusom.
4/7 A kérdező kommentje:
En kaptam gyógyszert rá, metoprolololt, szépen leviszi a pulzust, de fogyni kell, maskepp a halál vár.
jan. 20. 19:20
5/7 A kérdező kommentje:
Milyen magas vagy?
jan. 20. 19:21
6/7 A kérdező kommentje:
En 167
jan. 20. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!