Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3 hete alkalmaztam vitagyn C...

3 hete alkalmaztam vitagyn C kúrát, elmulasztotta a panaszaim, most pár napja újra szúrást kezdtem érezni odalent és baktériumra jellemző szagot. ?

Figyelt kérdés

Rendellenes folyásom most nincsen úgy mint 3 hete, de úgy döntöttem alkalmazok még egy vitagyn C kúrát hisz gondoltam megingott a hüvelyflórám megint, és az úgyis csak helyreállítja. (Nőgyógyász is mondta korábban hogy használjak nyugodtan helyreállítót rendszeresen, mert nekem nagyon könnyen felborul a rendszer pedig minden higiéniai lépést jól végzek) Viszont már az 5. napon tartok a 6-ból és nem múlnak a tünetek. Sőt visszajött a halszagú sárga folyás is. Rosszat tettem az újabb Vitagyn kezeléssel? Lehet hogy nem volt most bakteriális vaginózisom de most csináltam magamnak egyet?

(Kenet, tenyésztés sosem mutatnak ki semmit, rengeteg nőgyógyász látott, nem tudnak mondani rá semmit csak hogy a flórám összetétele nem jó, nem a mennyisége, nincs fertőzés, hanem ez okoz gyulladást) (Lactofeel és Lactinelle csak rosszabbá teszik a tüneteim, egyedül a Vitagyn C szokott segíteni)

jan. 11. 22:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!