Mennyire jellemző nőknél az óránkénti mosdóba járás?
Már körülbelül másfél éve, hogy szinte óránként kell mosdóba járnom pisilni. Azelőtt nem volt ez jellemző, 3-4 órát is kibírtam. Voltam már mindenféle orvosnál, vese és egyéb ultrahangon, MRI-n, nőgyógyásznál, Tb-sen, magánban is, de sehol nem találtak eltérést. Szedtem már antibiotikumot felfázásra, gyógyteákat, egyik se segített. Nem iszom több folyadékot, mint korábban, naponta általában 2 liter.
Volt már másnak is ilyen, hogy hirtelen megváltozott, mennyi időnként kell mosdóba járnia? Előfordulhat, hogy ez természetes, vagy menjek még további kivizsgálásokra és másik orvosokhoz, mert nem vehettek észre valamit? Nagyon zavaró, hogy 1 órás útra se tudok elindulni anélkül, hogy megtervezzem, mikor megyek mosdóba és mennyit iszok.
34/N
Gyerekkoromban is már minden szünetben mentem pisilni… most is ha stresszes vagyok 20 percenként, ha nem, akkor is 1-2 óránként pisilnem kell
Amúgy ha kirándul miért ne tudna pisilni? 😄 akkor a legegyszerűbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!