Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire jellemző nőknél az...

Mennyire jellemző nőknél az óránkénti mosdóba járás?

Figyelt kérdés

Már körülbelül másfél éve, hogy szinte óránként kell mosdóba járnom pisilni. Azelőtt nem volt ez jellemző, 3-4 órát is kibírtam. Voltam már mindenféle orvosnál, vese és egyéb ultrahangon, MRI-n, nőgyógyásznál, Tb-sen, magánban is, de sehol nem találtak eltérést. Szedtem már antibiotikumot felfázásra, gyógyteákat, egyik se segített. Nem iszom több folyadékot, mint korábban, naponta általában 2 liter.

Volt már másnak is ilyen, hogy hirtelen megváltozott, mennyi időnként kell mosdóba járnia? Előfordulhat, hogy ez természetes, vagy menjek még további kivizsgálásokra és másik orvosokhoz, mert nem vehettek észre valamit? Nagyon zavaró, hogy 1 órás útra se tudok elindulni anélkül, hogy megtervezzem, mikor megyek mosdóba és mennyit iszok.

34/N

aug. 4. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Kirándulásokat hogy oldod meg, amikor sok helyen semmilyen wc nincsen? Tapasztalom, sokat kirándulok, és belegondolok ebbe, hogy akinek sokat kell wc-re mennie, vajon mit csinál.
aug. 4. 15:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem járok kirándulni, de gondolom, megoldanám a természetben.
aug. 4. 15:04
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Az még rosszabb, amikor kakilni kell menni sűrűn. Olyan is van.
aug. 4. 15:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkoromban is már minden szünetben mentem pisilni… most is ha stresszes vagyok 20 percenként, ha nem, akkor is 1-2 óránként pisilnem kell

Amúgy ha kirándul miért ne tudna pisilni? 😄 akkor a legegyszerűbb

aug. 4. 15:08
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Alapvetően megválaszoltad a kérdést magadnak, mivel gondot okoz egy egészen hétköznapi kimozdulás is, így nem, nem normális.
aug. 4. 15:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Rászoktattad magad, ennyi az egész. Próbáld meg kicsit kihúzni a két wc látogatás közötti időt. Először csak 5 perccel, aztán szépen lassan egyre hosszabb szünetekkel.
aug. 4. 15:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Napi 3-4 liter folyadeknal ez teljesen normalis
aug. 4. 17:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez nem normális.
aug. 4. 19:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Normális, ha sokat iszol. Mint én pl. A hormonok okozhatják, de a hólyag is lehet izgága minden ok nélkül. Stressz is okozhatja, főleg, ha màr előre izgulsz, hogy pisilni kell majd. Én sokat iszok, de home office-ban szoktam rá sajnos, hogy egyből megyek, ha kicsit is érzem. De hétvégén lazán kibírtam kirándulásnál órákig, észre se vettem. Nálam ez inkább pszichés, illetve klimaxos dolog.
aug. 5. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!