Mi okozhat ilyen típusú hajritkulast???

Őszintén szólva sokszor a panoráma röntgen semmit nem ér,amikor nekem megvolt a cysta a számban én is panoráma rtg csináltattam konrétan semmit nem mutatott.
3D CBCT- kell csináltatni az mindent kimutat.
Nekem a szájsebész mondta,hogy góckutatást panoráma röntgenen sosem szoktak végezni csak CBCT-n mert ott mindent kimutat rendesen;
Orr melléküregek, Arckoponya és szájüreg.

A szájüregi CBCT a teljes szájat,orr melléküregeket és az arckoponyát mutassa.
De egy fül orr gégészeti CT jól jönne neked, mert gyanús hogy ott van a hiba. Előzőleg azt írtad, kiesett a mandula kő,de szerintem még maradhatott ott valami ami gócként viselkedik.
Ha felsőlégúti problémához kötődik a hajhullás oda egyszerű panoráma röntgen nem elég.

Ha arcüreg gyulladásod lenne azt éreznéd
Abba benne voltam nagyon kellemetlen büdös zöld trutyi jön az orrodból folyamatosan míg el nem múlik erős antibiotikumok hatására, és mellette a hatalmas fejfájások

Persze hogy lenne.
Az arcüregyulladás mindenképp folyamatos orrfolyással jár,és hatalmas fejfájással.
Csináltass egy Fül orr gégészeti CT- mert a góc ott lapul valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!